VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN 15 VE 17 TEMMUZ VURGUSU

4 Haziran 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da dini ve milli bayramların çok daha coşkulu kutlanması için çaba gösterdiklerini ifade  ederek, Atatürk’ün Bolu’ya gelişini de festival havasında kutlanacağını söyledi. Özcan ayrıca, "15 Temmuz’u hain darbe girişimini bu milletin çocukları asla unutmasın. O yüzden bu anma etkinliklerinde çocuklarımızı doğru bilgilendirerek ileriki süreçte 15 Temmuz'u unutmalarının önüne geçmemiz lazım. Anlamına uygun şekilde anacağız” dedi

"ATATÜRK'ÜN BOLU'YA GELİŞİ COŞKUYLA KUTLANACAK"

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Bayram Gazetesi'nde Bülent Velioğlu, Faruk Çidem ve Murat Küçük'ün sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Dini bayramları dini bayram, milli bayramları da milli bayram gibi kutlamak lazım. Bunlar birbirinden bağımsız bayramlar da değil. Eğer milli bayramlarımız olmasaydı dini bayramlarımızı da idrak edemez olurduk. Dolayısıyla bizim hem halkımızın ramazan ve kurban bayramlarının sorunsuz geçmesi, sosyal etkinliklerin artırılması nasıl görevimizse milli bayramların da coşkulu şekilde kutlanıp gelecek nesillere milli bilincin aşılanması gerektiğini düşünüyorum. İllerin özel bir günü vardır. Bir çok ilin kurtuluş günüdür bu. Biz çok şükür işgal görmediğimiz için bizim önemli günümüz Atatürk’ün Bolu’ya gelişi olan 17 Temmuz günü. Arkasından 17-18 Temmuz’da Atatürk’ün gelişini coşkuyla kutlayacağız. Biraz daha festival havasında olacak. Belki bu sene de çok arzu ettiğimiz gibi olmayacak ama en azından başlangıç olacak” şeklinde konuştu.

“ÇOCUKLAR 15 TEMMUZ'U ASLA UNUTMASIN”

15 Temmuz anma etkinliklerini ruhuna uygun bir şekilde yapacaklarını belirten Özcan, “Şehit olan, gazilik ünvanı kazanan vatandaşlarımızı anacağız, 15 Temmuz hain darbe girişimine katılan hainleri bir kez daha lanetleyeceğiz. 15 Temmuz sadece iktidar partisine yapılmadı.  15 Temmuz hain darbe girişimi Türk milletine karşı yapıldı. Nasıl ki milli mücadeleyi gelecek nesillere hatırlatmak için milli bayramları coşkuyla kutlamalıysak, 15 Temmuz’u da bu milletin çocukları asla unutmasın. O yüzden bu anma etkinliklerinde çocuklarımızı doğru bilgilendirerek ileriki süreçte 15 Temmuz’u  unutmalarının önüne geçmemiz lazım” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.