VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN BOLU'NUN GURURUNA JEST

30 Mayıs 2019

.................................

Bolu'da, yolda bulduğu çeyrek altını sahibine teslim eden Bolu Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 49 yaşındaki Nevzat Güler'e Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından temizlik yaptığı sırada sürpriz yapılarak 'teşekkür belgesi' verildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bulduğu çeyrek altını sahibine teslim etmesiyle haberlere konu olan temizlik işçisi Nevzat Güler'in caddede temizlik yaptığı sırada yanına gitti. Başkan Özcan'ı karşısında görünce şaşıran işçiye teşekkür belgesi verildi. Tanju Özcan, temizlik işçisinin dürüst hareketiyle Boluluları gururlandırdığını ifade ederek, "Nevzat ağabeyimiz bulduğu çeyrek altını sahibine ulaştırmayı başardı. Boluluların gerçekten ne kadar dürüst insanlar olduğunu bir kez daha tüm Türkiye'ye göstermiş oldu. Bu olayın anısına bir teşekkür belgesi verelim dedik. Bu olay örnek olsun." dedi.

Nevzat Güler ise "10 milyar para bulsam gene sahibine veririm. İnsanlık lazım." diye konuştu. Çevredeki esnaf da Nevzat Güler sayesinde gururlandıklarını söyledi. Nevzat Güler daha sonra kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde temizlik yapmaya devam etti.

3 yorum yapılmış
  • Boluxx
    30 Mayıs 2019 • 13:17
    Belge vereceğine 1 maaş ikramiye verseydin kağıt parçası karın doyurmuyor
  • melungeon14
    30 Mayıs 2019 • 16:05
    la ne veriyon herkesin tuzu kuru...koymaz düşürene...yinede helalin var..
  • Ergn
    1 Haziran 2019 • 02:21
    İkramiye verdiyse bile eski yönetim gibi ikramiye verdik hemde şu kadar diyecek değildir. Boluxx. Melungeon düşüren insan dışınden tırnağından artırıp almış olabilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.