VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 30 MAYIS PERŞEMBE

30 Mayıs 2019

...................................

1-Beşkavaklar Mahallesi halkından Gürbüz ALKAN’ın eşi, Pınar YETİŞ’in annesi; FATMA ALKAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gökçesu Beldesi Şahbazlar Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Saraycık Köyü halkından (MERHUM) Mehmet SEÇME’nin eşi, Nazmi Cafer, Ayhan, Mariye SEÇME ve Aynur ASLAN’ın anneleri; GÜLİZAR SEÇME Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saraycık Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Çaygökpınar Köyü halkından (MERHUM) Servet İNCE’nin eşi, (MERHUM) İbrahim İNCE, Huri YILMAZ, Emine MUTLU, Hikmet ŞİŞLİOĞLU’nun anneleri,; ŞÜKRİYE İNCE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çaygökpınar Köyü Karalar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrısçık ilçesi Karacaören Köyü halkından (MERHUM) Muhittin YAMAN’ın oğlu, Dicle ve Sarp YAMAN’ın  babaları; AHMET EMİN YAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaören Köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Büyükcami Mahallesi halkından (MERHUM) İbrahim KOCAGÖZ ve Şeref KOCAGÖZ’ün kızı, Mürvet ABAK, Nimet EL ve Nusret KOCAGÖZ’ün kardeşi; AYŞE KOCAGÖZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyükcamide kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Yozgat Köyü mezarlığına defnedilecektir

1 yorum yapılmış
  • Erhan
    30 Mayıs 2019 • 01:53
    Ayşe çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun çocukluğun gözümün önüne geldi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.