VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"VERDİKLERİ SÖZLERİN HİÇBİRİNİ TUTMADILAR"

25 Mayıs 2019

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Bakanların seçim sürecinde verdiği sözlerin takipçisi olacağını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz gün düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan iftar sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

“BEN BOLULULARIN TEMSİLCİSİYİM, BEN BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”

“Yerel seçim sürecinde bakanlar birçok söz verdi. Siz, bu sözlerle alakalı bir görüşme gerçekleştirdiniz mi?” sorusuna cevap veren Başkan Özcan, Bakanların seçim sürecinde birçok söz verdiğini fakat hiç birini tutmadıklarını söyledi. Bu işin peşini bırakmayacağını da söyleyen Başkan Özcan, “Bakanlar birçok söz verdiler ama şu ana kadar hiç birini tutmadılar. Ben birkaç hafta önce Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan randevu aldım yanına gittim. Hatta espri de yaptım. Beni kutladı. ‘Hiç tahmin etmediğimiz bir sonuç aldın’ dedi. Ben de ‘Sayın Bakanım, ben gaza basmayacaktım ama sadece sizin verdiğiniz sözleri duyunca gaza bastım, öyle kazandım’ dedim. Şimdi Yukarı Çarşı için verilen söz vardı. Bunun parasını 30 Mart günü belediyenin hesabına yatırmışlar. Sonra da bloke koymuşlar. Pazartesi günü de parayı çekmişler. Bu sadece Bolu ile ilgili değil, tüm Türkiye’de olmuş. Herkese ucu gösterilmiş sonra geri çekilmiş. Sayın Bakan’a kendisinin o günlerde verdiği tüm sözleri dosyalayarak verdim ve bu konunun takipçisi olacağımı söyledim. Ben de Boluluların temsilcisiyim, ben bu işin peşini bırakmayacağım dedim. Zaten son yapılan düzenlemelerle belediyelerin tüm işleri artık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda. Ben de bunun üzerine gideceğim” dedi.

2 yorum yapılmış
  • AliALAR
    25 Mayıs 2019 • 02:45
    İşte bu başarılar başkanım Allah yardımcın olsun
  • HAKKI
    26 Mayıs 2019 • 04:56
    Hani bakanlıklardan özel hizmet almak için iktidar belediye başkanı olmaya gerek yoktu. Ne oldu şimdi. Tanju bey başkan oldu. Fatih bey bakan yardımcısı oldu. Kaybeden Bolu halkı oldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.