VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN BORCU AÇIKLADI

24 Mayıs 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Grand Köroğlu Otel'de düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Özcan Bolu Belediyesi’nin borcunu, ”Şu an borcumuz 461 Milyon TL” şeklinde açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Grand Köroğlu Otel’de düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Özcan İftar sonrasında basının sorularını yanıtladı.
Özcan, “Sormadan söylemek istiyorum. Belediyenin borcunu açıklamadınız diye sıkça sordunuz. Bunu açıklamamamızın tek sebebi bugüne kadar açıklanabilir olmaması. İlk geldiğimde Bolu Belediyesi’nin borçlarını arkadaşlarımızdan istedim. Bir kağıt geldi ve tahmin ettiğim kadar çıkmadı. Benim yaptığım diğer incelemelerde ise bildiğim borçların bu raporda olmadığını fark ettim. Size verdiğimiz rakam tahakkuk edilmeyenler var dediler. Bunlar sonra gelecek. Seçimden önce yaptırılan birçok işin daha hak edişleri verilmediği için onlar borç hanesine girmemiş. Tabi seçim biter bitmez bütün hak edişler düzenlenince gördük ki borç, birkaç milyon lira artıyor.” dedi.
BELEDİYENİN 461 MİLYON BORCU VAR
Belediyenin borcunu 461 milyon olarak açıklayan Özcan, “Ne kadar olabilir diye sorduğumda 50 milyon da, 150 milyon da artabilir dediler. Borcu artık çıkarttık, kamuoyu da bilsin. Şu an borcumuz 461 Milyon TL. Bunun yaklaşık 150 Milyon TL’si İller Bankası’na, küçük bir kısmı kamu kuruluşlarına, kalanı ise esnaf ve müteahhitlere. Bunun10 Milyon TL’sini bugün itibari ile ödedik. Belediyenin parasının kendi paramdan daha dikkatli harcamaya dikkat ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

4 yorum yapılmış
  • Sundirim
    24 Mayıs 2019 • 14:53
    Ee Su parasıyla boluya mı ödettireceksiniz sayın başkan ? HANİ İNDİRİMM ?? Ekrem İmamoğlunun yanına gidip duruyorsun Alsana adamın su vaadlerini 50 litre İNSANİ SU HAKKI indirim nerede ? mobil ile ödeme yükleme nerede ???
  • Krolu
    24 Mayıs 2019 • 18:21
    İki ay geçti görüntü var icraat yok
  • bolulu
    24 Mayıs 2019 • 23:06
    borc yiğidin kamcısıdır
  • Mustafa
    29 Mayıs 2019 • 01:55
    Adam pislikleri öğrenmekten icraata geçemedi ki bir türlü daha ne pislikler çıkacak durun bakalım. İşe gitmeden maaş alanlar 8888 farklı müdürlükte bir kişi durun bakalım ama müstahakkkk bu zihniyete açlıktan sünger yedirtsen padişahım çoook yaşa derler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.