VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER - CADDE DE SATIRLI BIÇAKLI KAVGA

20 Mayıs 2019

....................

Bolu'nun Cumhuriyet Caddesi’nde iki grup arasında sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada ortalık savaş alalına dönerken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Bolu Takip Gazetesi'nden Erol Değirmenci'nin haberine göre, olay, saat 17.00 sıralarında Bolu’nun Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. 

LOKANTADAN SATIR ALDI

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan iki grup arasında bilinmeyen nedenlerden sözlü tartışma çıktı. İki gruptaki şahısların birbirlerine bağırmaları üzerine olay kavgaya dönüştü. Cadde ortasında birbirleri ile kavga eden grup çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle ayrıldı. Kavgaya karışan şahıslardan birinin cadde üzerinde bulunan lokantadan aldığı satır ile tekrar diğer grubun üzerine koşmasıyla ortalık tekrar savaş alanına döndü. Caddedeki vatandaşlar büyük panik yaşarken bu esnada başka bir şahıs bulduğu sopa ile tekrar kavgaya girdi. Kavga tekrar vatandaşlar tarafından ayrılırken, çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi.
Kavga eden şahıslar vatandaşlar tarafından bir birlerinden uzaklaştırılırken, olay yerine gelen emniyet güçleri kavgayla ilgili incelemelerine başladı.

  • VİDEO HABER - CADDE DE SATIRLI BIÇAKLI KAVGA
  • VİDEO HABER - CADDE DE SATIRLI BIÇAKLI KAVGA
  • VİDEO HABER - CADDE DE SATIRLI BIÇAKLI KAVGA
2 yorum yapılmış
  • vatandas
    20 Mayıs 2019 • 09:58
    bunlara polis basacak biber gazını verecek copu ama nerdeee iş sonunda dönüp dolaşıp polise dönüyor kanunlarda sıkıntı var
  • Vatanda
    22 Mayıs 2019 • 14:51
    Çok sayıda polis diyorlar 2 tane yunus ekibi zorla geldi ayrıca ben oradaydım 60 70 kişi kavgayı İZLEMEKLE yetindi millete eğlence lazım başka bişey değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.