VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TÜRKİYE GENÇLERİMİZE EMANET EDİLMİŞTİR"

18 Mayıs 2019

..................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ümit, mesajında 19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve aziz Türk milletinin yeniden varoluş mücadelesinin başladığı gün olduğunu ifade ederken, bu tarihin milletin iradesinin Samsun'dan başlayıp, tüm Türkiye'ye yayıldığı ve Kurtuluş Zaferine doğru gidilen en büyük yürüyüş olduğuna değindi.

“TÜRKİYE GENÇLERİMİZE EMANET EDİLMİŞTİR”

Ümit, mesajında şu ifadelere yer verdi,  "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla etnik köken, mezhep, din ayırt edilmeksizin milletimizin bağımsızlık iradesiyle yürütülen İstiklal Savaşı, millet egemenliğine dayanan, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlamıştır. Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet edilmiştir."

VALİ ÜMİT GENÇLERE SESLENDİ

Mesajında gençlere de seslenen Ümit, gençlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğuna dikkat çekti. Vali Ümit, mesajında gençlere şöyle seslendi, "Ülkemizi bizlere vatan kılan şanlı ecdadımız, bizlere sahip olmaktan her zaman şeref duyacağınız büyük bir miras bırakmışlardır. Bizlere bırakılan bu değerli mirası layıkıyla muhafaza ederek gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en önemli görevinizdir. Bunun için daima çalışmalı, büyük düşünmeli ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemekten vazgeçmemelisiniz. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız."

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.