VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"

15 Mayıs 2019

.............................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Engellilere alınan akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıtımı için Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisinde düzenlenen törene katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Türkiye Tanju Özcan’dan güzel projeler, parlak fikirler duyacak” dedi.

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, engelli vatandaşlar ve engelli aileleri katıldı.

"BOLU KAZANDI, CHP KAYBETTİ"

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Tanju Özcan’ın Bolu için bir kazanç olduğunu ifade ederek, “Böyle anlamlı bir etkinlikte burada bulunmak benim için çok önemli. Tanju Başkan 8 – 9 yıldır birlikte milletvekilliği yaptığımız birisi. Şüphesiz Tanju Başkanın Bolu’da yaşattığı zafer partinin 31 Mart’taki en önemli kazanımlarından bir tanesi. Tanju Başkan kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi kazandı, millet ittifakı kazandı, Bolu kazandı ama biz CHP grubu olarak kaybettik, çok etkili bir hatibi kaybettik, çok çalışkan bir milletvekilini kaybettik. Onu Bolu kazandı ama CHP meclis grubu yerini doldurmakta güçlük çekecek” dedi.

“TÜRKİYE TANJU ÖZCAN’DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK”

Özel, "Tanju Özcan’ın olduğu her yerde, enerji vardır, akıl vardır. Bugün de burada örnek bir davranış gördük. Ben çok sayıda çiçek geldiğini bilirim, ama bunları ihaleye çıkaralım, satalım, bundan da akülü araç alalım. Gerçekten bu beni duyduğumda beni çok mutlu etti, burada da somutlaştığını gördüm. Kendisini tebrik ediyoruz. Türkiye hiç şüphesiz Tanju Özcan’dan güzel projeler, parlak fikirler duymaya devam edecek. Her türlü dezavantajlı gruba sahip çıkmak sosyal demokrat belediyeciliğin görevi. Bugün engelli kardeşlerimize yapılan bu katkıyı da son derece önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. 

  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
  • "TÜRKİYE ÖZCAN'DAN GÜZEL PROJELER DUYACAK"
1 yorum yapılmış
  • YalanDolan
    15 Mayıs 2019 • 13:54
    Su Fiyatları da ucuzlayacak mı artık ağam?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.