VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SIR İNTİHAR ARAŞTIRILIYOR

14 Mayıs 2019

.......................

Dün akşam saatlarinde Tabaklar Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana gelen intihar olayı polis tarafından araştırılmaya başlandı. İntihar eden 26 yaşındaki Oğuzhan Özmen’in geride bıraktığı 3 mektubun birini genel, birini arkadaşlarına ve ailesine yazdığı tespit edildi. Mektuplarında Özman’in ailesine ve arkadaşlarına ‘size layık olamadım’ diye yazdığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Oğuzhan Özmen (26) adlı genç Tabaklar Mahallesindeki bir apartmanın boşluğunda kafasına silahla ateş ederek intihar etmişti. Olayın ardından araştırma başlatan polis ekipleri, Özmen’in neden o binaya geldiğini, tabancayı nereden bulduğunu, belirlemeye çalışıyor. 

“SİZE LAYIK OLAMADIM”

 Özmen’in intihar etmeden önce hazırladığı notların ise kimlere yazıldığı belirlendi.Özmen’in yazdığı notlardan birini genel, birini arkadaşlarına ve birini de ailesine yazdığı, notlarında “size layık olamadım” dediği öğrenildi. Ayrıca, Özmen’in arkadaşları ile oluşturduğu mesaj grubuna hakkınızı helal edin diye mesaj attığı belirtildi. Arkadaşları tarafından sessiz ve içine kapanık biri olarak bilinen Özmen’in silahı nereden temin ettiği ve nasıl bulduğu gizemini korurken Cinayet Büro Amirliği ekipleri her detayı titizlikle inceliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.