VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI

10 Mayıs 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.Özcan, burada yaptığı konuşmada, seçim vaatleri arasında yer alan zekat ve fitrelerini doğru kişilere ulaştırmak konusunda 'köprü vazifesi' görmek istediklerini dile getirdi.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki aşevi, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her akşam 2 bin kişiyi iftar sofralarında bir araya getiriyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da Ramazanın 4. Gününde aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar saati öncesinde aşevine gelen Özcan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak yemek ikramını bizzat kendisi gerçekleştirdi.

“BU İŞİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPAN HAYIRSEVERLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Ezan okunması ile birlikte vatandaşlarla orucunu açan Başkan Özcan, iftar sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu akşam iftarımızı Aşevinde vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Burada her gün yaklaşık 2 bin vatandaşımız orucunu açıyor. Sağ olsunlar her akşam bir hayırseverimiz bu işe sponsor oluyor. İhtiyaç duyan herkese kapımız açık ve bundan sonra da bu uygulama böyle devam edecek. Ben bu noktada isimlerinin bile zikredilmesini istemeyen ve bu işi Allah rızası için yapan bütün hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca iftardan sonra Kent Meydanı’nda Ramazanın ruhuna uygun bazı etkinlikler de düzenleniyor ve vatandaşlarımızı iftar sonrasında bu etkinliklere de bekliyoruz” diye konuştu.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEK İSTİYORUZ”

Başkan Özcan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Yine tabi biz seçim öncesinde şunu söylemiştik, zekatlar ve fitreler her zaman doğru kişilere ulaşmıyor. Bazen ben zekatımı fitremi vermek istiyorum ama doğru kişiyi bulamıyorum diyen vatandaşlarımız da doğru kişiyi bulmak adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze müracaat ederlerse biz arada köprü vazifesi görmek istiyoruz. Bu konuda da duyarlı vatandaşlarımıza yeniden hatırlatma ve çağrı yapmak istiyorum”

  • BAŞKAN ÖZCAN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
  • BAŞKAN ÖZCAN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
  • BAŞKAN ÖZCAN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
  • BAŞKAN ÖZCAN VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.