VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 10 MAYIS CUMA

10 Mayıs 2019

........................

1-Kıbrısçık ilçesi Alan Borucak Köyü halkından ( MERHUM) Feyzullah AYTAR’ın eşi, İdris, Mehmet ve Fatma AYTAR’ın anneleri; SAFİYE AYTAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Büyük camiide kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Çakmaklar mahallesi halkında (MERHUM) Huri UYMAN’ın eşi, Ali Murat, Mustafa UYMAN, Huri ÇAMLI ve Emine PARLAK’ın babaları, Fatma ve Aysel UYMAN’ın kayınpederi, Dilek AKÇAM, Ergün, Ahmet, Ercan , Fatih ve Elif UYMAN’ın dedeleri; İSMAİL UYMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün çakmaklar mahallesi camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çakmaklar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Rüzgarlar Köyü Şeremetler mahallesi halkından Servet UZMAN’ın eşi, Mevlüt UZMAN’ın annesi, İsmail ÖZDEMİR ve Mevlüt GÜLER’in ablaları; HURİYE UZMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Rüzgarlar Köyü camiinde  kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Yeniçağa ilçesi halkından Şermin ÇELİK’in eşi, Ayhan ÇELİK’in babası , Ahmet KIZILTAN , Mehmet KIZILTAN ve Sedat YEŞİLYAPRAK’ın dedeleri; YAŞAR ÇELİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniçağa Emine Hatun camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Yeniçağa Şair Dertli anıt mezarlığına defnedilecektir.

 

4 yorum yapılmış
  • Celal
    10 Mayıs 2019 • 07:19
    Allahrah eylesin mekanı cennet olsun
  • Zeynep
    10 Mayıs 2019 • 10:50
    Allah rahmet eylesin bütün ölenlere
  • Zeliha
    10 Mayıs 2019 • 19:04
    Rabbim rahmetiyle muamele eylesin,ne mutlu hem cuma hem ramazan masaAllah.Allahim bizede ölümün ve ömrümüzün hayirlisini nasip et. Babamda 10 mayista vefaat etmisti.20 sene oldu bugun Okuyanlar 1 fatiha 3 ihlas sizinde okuyanariniz olsun insaAllah.
  • DEFNE
    10 Mayıs 2019 • 23:11
    ALLAH RAHMET EĞLESİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.