VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O YAPI SÖKÜLMEYE BAŞLANDI

9 Mayıs 2019

....................

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi'nde cafe ve büfe olarak yapılan yapının kaldırılması ile ilgili karar Bolu Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilmişti. Kararın ardından yapının kaldırma işlemi başlatıldı.

Bolu Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı birinci oturumunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, 2017 yılında Meclis kararıyla İzzet Baysal Caddesi’nde yapımına başlanılan ve fiilen biten kafeteryanın kaldırılma kararı Başkan Özcan tarafından teklif edilmiş ve oy birliğiyle kaldırılması kararı alınmıştı.

KALDIRMA İŞLEMİ BAŞLATILDI

2 gün önce alınan kararın hemen akabinde binanın söküm işleri başladı. Belediye ekipleri tarafından bina titizlikle sökülürken yine uygun görülen bir yerde bu binanın kamuya hizmet vermesi için çalışma yapılacağı da alınan bilgiler arasında.

  • O YAPI SÖKÜLMEYE BAŞLANDI
  • O YAPI SÖKÜLMEYE BAŞLANDI
2 yorum yapılmış
  • Bolu14
    9 Mayıs 2019 • 16:48
    Hayır doğru veya yanlış çokda yanlış bir yapı değil belediye bütcesinden yapılmiş bir yer verin vatanadaşım birine işletsin cafe yapsın çay bahçesi yapsın hem belediye kira alsın zaten onu yapmak için bir dünya para harcanmış yıkılmasını doğru bulmuyorumm
  • Nesacmaliyorsun
    10 Mayıs 2019 • 06:36
    Bolu'da 205bin kişi yaşıyor 1'i nin cebi dolacak kime ne? Oradan vatandaş geçiyor. Para kazansınlar diye caddenin ortasından belediyeye kadar ucube dikelim o vakit. Nasıl bir beyin yapınız var anlamıyorum arkadaş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.