VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ BEYKOZ'UN ALKIŞLANACAK BAŞARISI

6 Mayıs 2019

...............................

Teknik Direktör Ali Beykoz ikinci evim dediği 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Gölcükspor ile imkansızı başararak küme de kalmasında büyük pay sahibi oldu. Takımın başında çıktığı dört final maçında yenilgi görmeyerek büyük başarıya imza attı.

 

3.Lig 3.Grup'ta son haftaya düşme hattında giren Gölcükspor, deplasmanda aynı korkuyu yaşayan 2 puan gerisindeki Bağcılarspor'a konuk oldu. Kırmızı siyahlı ekip, İstanbul deplasmanında 5-1 gibi net skorla kazandı ve kümede kalmayı başardı.

 

AHDE VEFA ÖRNEĞİ

 

Ligin bitimine dört hafta kala kümeye düştü gözüyle bakılan Gölcükspor'da takım yöneticileri ve Gölcük'ün önde gelen isimleri Bolu'ya gelerek deneyimli Teknik Direktör Ali Beykoz'u Gölcük'e götürmüşlerdi. Gölcükspor, Ali Beykoz yönetiminde çıktığı dört karşılamadan iki galibiyet iki beraberlik aldı.

Teknik Direktör Ali Beykoz,  "Öncelikle bana inananları mahcup etmediğim için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Zorlu bir görevi üstlendiğimi ve almış olduğum riskin farkındaydım. Gölcük benim ikinci evim, bana gelen yöneticilerimizi ve Gölcük'ün önde gelen insanlarını geri çeviremezdim. Maçların ikisi play-off ikisi de düşme potasındaki takımlarlaydı. Ligin son maçına kadar kümede kalma şansımızı devam ettirdik. Son maç rakibimizleydi ve bu maçının sadece 90 dakikalık bir maç olmadığını biliyorduk. 30 yıllık bir maçtı ve farklı kazanarak Gölcük'ü sevince boğduk. Bize destek olan, inanan herkese teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.