VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENDİ SAHASINDA HATAYSPOR'A YENİLDİ

3 Mayıs 2019

.................

 

Spor Toto 1. Lig 32. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Hatayspor karşılaşması, Hatayspor’un 4-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmaya izinliler, kart cezalıları ve sakatlık yaşayan oyuncular dolayısıyla yedek ve ligde az forma şansı bulan bir onbirle çıkan ekibimiz güçlü rakibi karşısında maçta fazla etkili olamadı. Orhan hoca kalede Gökhan Kösterelli'ye savunmada Hayrullah, Fink, Burak Bekaroğlu ve Dimov orta sahada Burak Asan, İshak Çakmak, Billal Sebaihi, Umut Gündoğan ve Mutlu ileride Batuhan'a şans verdi.  İlk yarıyı 2-0 geride bırakan Boluspor 2. yarıda Burak Bekaroğlu'nun golü ile biraz olsun ümitlense de, temsilcimiz kalesinde gördüğü iki golle maçtan 4-1 mağlup ayrıldı. 

Bu sonuçla Hatayspor ligde ilk iki ümitlerini sürdürürken, Boluspor 46 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar haftaya Altınordu'ya konuk olup, Eskişehirspor maçı ile ligi tamamlayacak. 

1 yorum yapılmış
  • boluluhaluk
    3 Mayıs 2019 • 19:20
    bence tamamen kepazelikten başka birşey değil. bütün takımı geçlerle oynatsaydı keşke Orhan sen Bolu'ya dahada küçük geldin be kardeş, bavulunu, eşyalarını topla bir anca diğer iki maçta kadroyu ben bile kurarım hadi güle güle anca gidersin....Bolu'ya birdaha uzun uzun bir zaman uğrama......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.