VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARAN'DAN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ MESAJI

3 Mayıs 2019

.........................

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Türk Milliyetçiliği birleştiricidir, toplumu bütün olarak kucaklar, din, dil, ırk, mezhep, ayrımı yapmadan herkesi bir çatı altında toplar” dedi.

3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Başkanı Cihan Başaran bir mesaj yayımladı. MHP İl Başkanı Başaran mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun temel yapı taşı olan, Milliyetçilik ruhunun ilk günkü haliyle, bu gün de yaşamaya devam ettiğini belirterek, “Bir asrı aşan Türk Milliyetçiliği fikir hareketinde, önemli bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunun yıl dönümünü heyecanla anıyoruz. Yakın Tarihimizi bilmek, geleceğimize güvenle bakmak için önemli bir bilgi kaynağıdır. 3 Mayıs 1944 Türk milletinin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı anlamlı duruşun başlangıcıdır” dedi.

“TÜRKİYE’NİN HER ALANDA MİLLİYETÇİLİĞE VE MİLLİ YÖNELİŞE İHTİYACI VARDIR”

Faşizmle milliyetçiliğin aynı  olmadığına dikkat çeken Başaran, Türkçülük Günü mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Faşizmle milliyetçilik aynı değildir. Irkla millet birbirinden farklı kavramlardır. Bu kavramları bir tutmak ve aynı görmek, cahilliktir, akıl tutulmasıdır. Türk Milletini bölmek isteyenlerin ucuz tezgahlarıdır. Türk Milliyetçiliği birleştiricidir, toplumu bütün olarak kucaklar, din, dil, ırk, mezhep, ayrımı yapmadan herkesi bir çatı altında toplar. 3 Mayıs 1944 de bütün çilelere ve işkencelere göğüs gererek haklı bir mücadeleyi başlatan Merhum Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve arkadaşlarını rahmet ile anıyoruz, ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Türkiye’nin her alanda Milliyetçiliğe ve Milli yönelişe ihtiyacı vardır.Bu amacın gerçekleştirilmesi için Cumhur İttifakı büyük bir güç, kararlı bir birlikteliktir ”

1 yorum yapılmış
  • mustafavarlk
    3 Mayıs 2019 • 04:28
    3mayısTÜRKÜLÜKBAYRAMIKUTLUOLSUNFİKRİHERZAMANİKDİDAROLANHERZAMANÇİLEÇEKEN-EZİLENDEVLETİİÇİNÖLÜMÜGÖZÜKARADAVAADAMLARIDIR-ÜLKÜCÜLERİN-3MAYISLARIKUTLUOLSUN-KIYAMETEKADARZAFERNASİPPETSİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.