VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLKÖY'DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ

2 Mayıs 2019

..............................

Bolu Belediyesi tarafından 4 Mayıs Cumartesi günü Gölköy Barajı çevresinde "Çevre Temizliği Etkinliği" gerçekleştirilecek. "Bolu'yu Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte belediye çalışanları ve vatandaşlar el ele verip Gölköy Barajı çevresindeki çöpleri toplayacak. Anlamlı etkinliğe tüm Bolu halkı davetli.

 

Bolu Belediyesi çevre kirliliğini önlemek ve toplumda çevre hassasiyeti oluşturmak amacıyla 4 Mayıs Cumartesi günü Gölköy Barajı çevresinde gönüllü vatandaşların katılımıyla “Çevre Temizliği Etkinliği” düzenlenecek.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce “Bolu’yu Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum” sloganıyla düzenlenecek etkinlikte; belediye çalışanları ve gönüllü vatandaşlar Bolu’nun kullanma suyunu karşılayan Gölköy Barajı’nın çevresindeki çöpleri birlikte toplayarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak.

Anlamlı etkinlikte ayrıca Bolu Belediyesi tarafından göl çevresinde bisiklet turları ve piknik organizasyonları da yapılacak.

Etkinliğe destek vermek isteyen vatandaşlar,  4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da belediye önünden kaldırılacak ücretsiz otobüslerle etkinliğe katılabilirler.

  • GÖLKÖY'DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ
3 yorum yapılmış
  • Dememoki
    2 Mayıs 2019 • 04:15
    Temizleseniz ne olacak iki gun sonra ayni. temizlemeyinde gelen gorsun pisligini utanir atmaz belki.her yer cam kirigi bazen dusunuyorum insan icdigi seyin sisesini niye kirip yollara atar diye cevap bulamiyom !!!
  • Gll
    2 Mayıs 2019 • 03:55
    Çevre temizligi iyi güzelde birde yol yapılsa patates tarlasından kötü yollar gölköyün belediye girişten para almasınıbiliyor 10 yıldır para topluyo bir yolları yaptırmadı
  • Dememoki
    2 Mayıs 2019 • 10:31
    Temizlesen ne olacak.iki gun sonra yine ayni.oralara cop atanlarin beyinlerini temizlemek lazim once.bide su yollarda sise kiranlara akil erdiremiyorum.golkoy gibi bi yere copten pislikten girilmiyor!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.