VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEŞKİLATLARDAN FATİH METİN'E ZİYARET....

1 Mayıs 2019

.......................

AK Parti Bolu Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti İl, Gençlik ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu ile İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan Fatih Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 

"BİZLERİ GURURLANDIRDI"
 Ziyaret sırasında bir konuşma yaparak Fatih Metin’in Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak atanmasından duydukları memnuniyeti ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Türkiye’de örneği olmayan bir şekilde; aday olduğunuz bir yerel seçimlerin hemen arkasından Sayın Cumhurbaşkanımızın sizleri, Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı olarak bizleri hem memnun etmiş hem de gururlandırmıştır” dedi.

"RABBİM LAYIKIYLA YAPMAYI NASİP ETSİN"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile Tarım ve Orman Bakanımıza bu şerefli görevi bana verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Hem şahsım adına, hem AK Parti Bolu Teşkilatları adına hem de Bolu adına önemli bir görev. Rabbim diğer görevlerimde olduğu gibi, bu görevimi de layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder inşallah. Tarım ve Orman Bakanlığı; ülkemizin geleceğine yönelik proje ve yatırımları olan çok önemli bir Bakanlık. Geniş bir hizmet sahası var. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi inşallah bu hizmet sahasına yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

  • TEŞKİLATLARDAN FATİH METİN'E ZİYARET....
  • TEŞKİLATLARDAN FATİH METİN'E ZİYARET....
  • TEŞKİLATLARDAN FATİH METİN'E ZİYARET....
2 yorum yapılmış
  • yorumcu
    1 Mayıs 2019 • 09:36
    Bolu Belediyesi ni chp ye teslim edenler. Kendileri mutlu görünüyorlar. Demek ki sıkıntı yok.
  • dogan
    1 Mayıs 2019 • 07:38
    zepze ve gıda fiyat ları zamları düşçekmi patates soğan neden ciftci desteklenmiyo neden ithal ediliyor maaş zammı yuzde 6 enflasyon yüzde kırkı aştı buna çözüm milet akınlandı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.