VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELEFON DOLANDIRICILARINA OPERASYON

1 Mayıs 2019

.........................

Bolu, Düzce, Tekirdağ ve Edirne’de dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 4 kişi Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edirne İl jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce dolandırıcılık suçundan tutuklu bulunan şüphelilerin ifadeleri ve ele geçen dijital materyallerin incelenmesi sonucunda suç örgütünün temel şemasını belirledikten sonra suç örgütü yöneticilerine yönelik operasyon düzenledi.

URFA'DAN TÜRKİYE'YE DAĞILMIŞLAR
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde düzenlenen operasyonda, A.E, H.İ, A.C, H.E yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin alınması için Edirne İl Jandarma Komutanlığına getirildi. Öte yandan geçen sene Edirne merkeze bağlı Köşençiftliği köyünde yaşayan H.B’yi telefonla dolandırdığı iddia edilen 5 kişi yakalanmış, şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Şanlıurfa’daki operasyonun tutuklu şüphelilerin ifadeleri kapsamında yapıldığı öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    1 Mayıs 2019 • 03:29
    ee.tabi cezaevlerinde yer kalmadığı ve feto haricindeki cezalıların nadir ceza aldığı bir gündeyiz..aslında şeriatın şart olması gereken bir durumdayız.ama oda olmuyor maalesef..torpil ve yandaşlılara ayrım yapılıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.