VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR SEZONU KAPATTI

28 Nisan 2019

..................


Boluspor Adana Demirspor deplasmanında 4-1 mağlup olarak play-off umutlarını tüketti. 

Son 5 lig maçından 11 puan çıkaran ve bu maçlarda kalesinde sadece 1 gol gören Boluspor Adana Demirspor maçında kalesinde 4 gol görerek ligin bitimine 3 hafta kala Play-of umutlarını matematiksel olmasa da büyük oranda bitirmiş oldu. Maçın 18. dakikasında ev sahibi öne geçerken, 4 dakika sonra Pote aradaki farkı 2 Ye çıkarttı. Oyuna sonradan giren Batuhan aradaki farkı 1'e indirse de ilk devrenin son bölümlerinde Bentley'in sakatlanması planları bozdu ve ekibimiz soyunma odasına 2-1 mağlup gitti. İkinci yarıda Berk Yıldız ve Pote karşılaşmanın skorunu tayin eden golleri kaydederlerken ekibimiz büyük umutlarla gittiği Adana deplasmanında eli boş dündü. 

KAPTIRDIKLARIMIZ KALEMİZE GOL OLDU

İlk devrede ev sahibinin attığı golde Bentley'in çıkarken kaptırdığı top 2. yarıda Umut Gündoğan'ın yine kaptırdığı top kalemizde gol olurken, bu pozisyonlar maçın kırılma anları olarak notlara alındı.

ÜMİT KURT ÇİFT SARIDAN KIZARDI

Ümit Kurt maçın son bölümünde önce itirazdan daha sonra hakemin elini itmesi nedeniyle çift sarı kartta oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Boluspor 46 puanda kaldı ve play-off umutlarını mucizelere bıraktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.