VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 25 NİSAN PERŞEMBE

25 Nisan 2019

.....................

1-Sultanbey mahallesi halkından (Merhum) Servet ARABACIOĞLU’nun eşi, Feride ACAR, Nebahat BAYRAK, Abdullah ARABACIOĞLU, İsmail ARABACIOĞLU, Kadir ARABACIOĞLU ve Mükerrem ARABACIOĞLU’nun annesi; FATMA ARABACIOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sultanbey Mahalesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra mahale mezarlığına defnedilecektir.

2-Karamanlı Mahallesi halkından Fatma KAYA’nın babası, Bahar, Nurcan ve Gökhan’ın dedesi, Tahsin KAYA’nın kayınpederi; ŞAKİR YILDIRIM Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra çavuşlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Mudurnu ilçesi Esenkaya köyü halkından (Merhum) Rıdvan MANAV’ın eşi, İlhan ve Nurhan MANAV’ın anneleri; NAZİFE MANAV Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Esenkaya köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Avşar köyü halkından Bilal YERLİKAYA’nın oğlu,Hayrullah YERLİKAYA’nın yeğeni; İSMAİL YERLİKAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Avşar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Ismailzevik
    25 Nisan 2019 • 06:45
    Ölmüşlere tanrıdan rahmet,ailelerine sabır ve rahmet dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.