VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PİLİÇ İŞÇİLERE KUCAK AÇTI

22 Nisan 2019

.............................

Alaaddin Yılmaz döneminde haksız yere ve gereksiz işe alınan ve daha sonra işten çıkartılan 97 işçiye AK Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aksoy kucak açtı. Aksoy, “Bu işin sorumlusu o dönemin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dır, oy uğruna 19 Aralık tarihinde yüzlerce kişiyi haksız yere ve yetersiz olarak işe almıştır. Suçlu Tanju Özcan değildir” dedi.

 

19 Aralık 2018 tarihinde o dönemin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından işe alınan ve Bolu Belediyesi Temizlik İşlerinde görevlendirilen 97 işçi işten çıkartıldı. Bu olayı duyan Bolu Belediyesi eski Belediye Meclis üyesi ve aynı zamanda Grup Başkan Vekilliğini yapan AK Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aksoy, işçilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu açıkladı.

“BU İŞİN SORUMLUSU ALAADDİN YILMAZ’DIR”

İşten çıkartılma ve bir işçinin de intihar girişiminde bulunması haberini öğrenen Aksoy, yaptığı açıklamada Bolu Belediyesi bizim belediyemizdir diyerek şunları söyledi; “Bu işin sorumlusu o dönemin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dır, oy uğruna 19 Aralık tarihinde yüzlerce kişiyi haksız yere ve yetersiz olarak işe almıştır. Suçlu Tanju Özcan değildir. Bolu Belediyesi bizim belediyemizdir. İşten çıkartılan işçilerimize AK Piliç olarak kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz. İşçilerin mağdur olmasını istemiyoruz. Bu bir insanı destektir. Tek amacımız işçi kardeşlerimizi işsiz bırakmamak. Bu olayları Başkan Tanju Özcan’a mal etmekte çok yanlıştır. Hesap sorulacaksa Alaaddin Yılmaz’a sorulmalı” dedi.

3 yorum yapılmış
  • vatansever
    22 Nisan 2019 • 07:40
    Helal ak pilic aladdin akp li eski baskan sorunlumlu yazik miletti kulaniyolar ya acimadan din istirmar cisi milyetci sömürüsü ikdidar hisina burunmus akp gör bolu ey halk
  • Vatandas
    23 Nisan 2019 • 00:35
    Sana helal olsun iste! Kimse boyle yurekli olup bunu dile getiremedi. Varsa bi sorununuz oy ugruna milleti ise alan eski baskana sorun. Sahi simdi nerelerde kendileri lokalde kagit mi oynuyor acaba yoksa ben yaptim sen temizle Tanju diye uzaktan seyir mi ediyor???
  • emre
    23 Nisan 2019 • 07:14
    ordaki işçiler akpiliç e girermi yattıkları yerden para alıyolardı tanju başkan arkandayız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.