VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ KADINLAR TEŞEKKÜR EDİYOR

21 Nisan 2019

.......................

CHP Bolu Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve kadın kolları üyesi kadınları 31 Mart yerel seçimleri sonrasında vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladdı. Işın, "31 Mart akşamı büyük bir zafer kazandık. Bu başarıda partililerimizin yoğun çalışması elbette etkili oldu, ancak unutmamamız gereken asıl kişiler halkımız. Evet bizler çok çalıştık, ama halkımızın, seçmenimizin oylarıyla bu seçimi kazandık. Bunu unutmadığımızı göstermek adına CHP İl Kadın Kolları olarak vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerini planladık ve ziyaretlerimize başladık" dedi. 

Mahalli İdareler Seçimleri için büyük bir özveriyle sokak sokak dolaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları üyeleri, seçim zaferinin ardından çalışmalarına bu kez teşekkür etmek için devam ediyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın’la birlikte teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren CHP’li kadınlar vatandaşların evlerine misafir oluyor. Gördükleri ilgiden memnun olan İl Kadın Kolları üyeleri ziyaretlerine devam edeceklerini ve seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da her zaman vatandaşlarla bir arada olacaklarını belirttiler.

"SORUMLULUKLARIMI ARTTI"
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın,  “Seçim sürecinde çalışmalarımızı mahalle mahalle, sokak sokak sürdürdük. Seçim süreci boyunca gördüğümüz ilgi ve alaka sandığa yansıdı ve 31 Mart akşamı büyük bir zafer kazandık. Bu başarıda partililerimizin yoğun çalışması elbette etkili oldu, ancak unutmamamız gereken asıl kişiler halkımız. Evet bizler çok çalıştık, ama halkımızın, seçmenimizin oylarıyla bu seçimi kazandık. Bunu unutmadığımızı göstermek adına CHP İl Kadın Kolları olarak vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerini planladık ve ziyaretlerimize başladık. Bu kapsamda Sağlık Mahallesindeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek evlerine konuk olduk. Evlerine konuk olduğumuz Sağlık Mahallesi sakinlerimiz ile sohbet edip dertleştik. Bizlere verdikleri büyük destek ve yakınlık için teşekkürlerimizi ilettik. Sorumluluklarımız daha da arttı, bunun gereği olarak vatandaşlarımızla daha fazla buluşacağız, daha sık bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

  • CHP'Lİ KADINLAR TEŞEKKÜR EDİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR TEŞEKKÜR EDİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR TEŞEKKÜR EDİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.