VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BİZİM ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK"

20 Nisan 2019

......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Suç duyurusunda bulunanlar benim ne dediğimi dinlememişler. Bizim söylediğimiz açık. Aşevini’de hiç kapatmadık. Aşevinden ağırlıklı olarak faydalanan da bizim yoksullarımız. ‘Ben açım’ diyen kim olursa olsun aşevinin kapısını hiç kapatmadık. Bizim kastettiğimiz başka kurumlardan yardım alanlara ikinci veya üçüncü kez belediye olarak ayni ve nakdi yardım yapmayalım. Başından bu yana söylediğim buydu. Bu sözlerimin de arkasındayım" dedi. 

Yabancı uyruklu şahıslara Bolu Belediyesi tarafından yardımların kesilmesi talimatı sonrasında bazı sivil toplum kuruluşları tarafından suç duyurusunda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Köroğlu Televizyonu'ndan Aslı Akış'a açıklamalar yaptı. 

"AŞEVİNİN KAPISI KİMSEYE KAPATILMADI"
Aşevinin kapısını kimseye kapatmadıklarının altını çizen başkan Özcan, “Suç duyurusunda bulunanlar benim ne dediğimi dinlememişler. Bizim söylediğimiz açık. Biz başından bu yana aynı şeyi söylüyoruz. 3.5 aydır da aynı şeyi söylüyorum. Birden çok yardım kuruluşundan Türk vatandaşları yardım alamıyor ki yabancılar alsın. 12 bin civarında mülteci var. Bizim aşevimizden faydalanan bir kaç kişi var. Aşevini’de hiç kapatmadık. Aşevinden ağırlıklı olarak faydalanan da bizim yoksullarımız. ‘Ben açım’ diyen kim olursa olsun aşevinin kapısını hiç kapatmadık. Bizim kastettiğimiz başka kurumlardan yardım alanlara ikinci veya üçüncü kez belediye olarak ayni ve nakdi yardım yapmayalım. Başından bu yana söylediğim buydu. Bu sözlerimin de arkasındayım. O suç duyurusunda bulunanların bizim ne söylediğimizi bir kez daha okumalarını ve bir kez daha dinlemelerini tavsiye ediyorum. Elbette yargı mercileri gerekli incelemeleri yapar. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Söylediğimiz sözler net ve arkasında duruyoruz” diye konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • Dozerci
    24 Nisan 2019 • 00:35
    Gerçek ihtiyaç sahipleri yesin yol geçen hanı gibiydi sanki lokanta paran var git lokantada ye ne kardeşim kimsenin hakini yemek zorun da değilsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.