VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 20 NİSAN CUMARTESİ

20 Nisan 2019

..........................

 

1-Seben ilçesi Gerenözü köyü halkından (Merhum) Bayram ÖZÇELİK’in eşi, Ayşe SALUR, Safinaz ÖZTÜRK, Zelnaz YILMAZ, Hikmet ARSLAN ve Nimet ATALAY’ın anneleri EMİNE ÖZÇELİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gerenözü köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

2-Gölköy köyü Hamidiye mahallesi halkından Muharrem ve Tayyibe AKDUMAN’ın oğlu, Selami, İlhan, Ayhan AKDUMAN ve Nurhan YILMAZ’ın kardeşleri, Ufuk ve Enes’in babaları, Tekden emekli Ahmet İSEN’in damadı; İLHAMİ AKDUMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölköy köyü Hamidiye mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

 

3-Sebenardı köyü halkından (Merhum) Hasan DEMİREL’in eşi, Mustafa DEMİREL ve Şükrü DEMİREL’in anneleri, Rabia DEMİREL’in kayınvalidesi; HAYRİYE DEMİREL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

 

 

4-İhsaniye mahallesi halkından hacı Mustafa ERSOY’un eşi; FATMA ERSOY Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Gerede ilçesi Göynükören köyü Ayvatlar mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

5-Yukarısoku öahallesi halkından (Merhum) hacı Servet RÜZGAR’ın eşi, Huri ÇAMLIOĞLU, Hatice TEKİN, Müşerref TABAKOĞLU ve Müzeyyen ALAGÖZOĞLU’nun anneleri, (Merhum) Tahir ÇAMLIOĞLU, Aydın TEKİN, Turgut TABAKOĞLU ve Mehmet ALAGÖZOĞLU’nun kayınvalidesi; FATMA RÜZGAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Yukarısoku mahallesi İğnesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası İğnesi mezarlığına defnedilecektir

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.