VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NİSAN AYINDA KIŞ GERİ DÖNDÜ

19 Nisan 2019

..................

Türkiye hafta sonunu soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında geçirecek. Son dakika tahminlerine göre bugün hızla düşmeye başlayacak sıcaklıklar hafta sonu Bolu’da en düşük 0 derece en yüksek 5 derece olacak. Yüksek kesimlerde kar yağışı, kent merkezinde karla karışık yağmur yağması bekleniyor.

Meteoroloji Genle Müdürlüğü tarafından zirai don uyarısı da yapıldı. Yapılan uyarıda, “20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar, 22 Nisan Pazartesi ve 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu Bölgesi ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.” denildi.

PAZARTESİDEN İTİBAREN HAVALAR ISINIYOR
Gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yükselmeye başlayacak hava sıcaklıklarıyla beraber güneşli günler yurtta kendini gösterecek.

Haber: Ömer Çetinarslan

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.