VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 19 NİSAN CUMA

19 Nisan 2019

............................

1-Salıbeyler Mahallesi halkından Aytekin SARI ve Nilüfer Sevim SARI’nın babaları; HASAN SARI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Salıbeyler camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Salıbeyler mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

 

2-EMEKLİ Öğretmen Aynur KAPOĞLU’nun eşi,Ahmet ve Mehmet KAPOĞLU’nunbabaları, Doğan,Erol,Erdal KAPOĞLU’nun abileri Sedat,Suat,Vedat,Metin,Ramazan,Murat,Gökhan,Ozan,Emrah,Onur,Utku  KAPOĞLU’nun amcaları; ORHAN KAPOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Cuma namazına mütakip Düzce Cedidiye Camiisinde kılınacak cenaze namazından sonra,Düzce Şehir mezarlığına defnedilecektir. .

 

 

3-Seben ilçesi Çarşı mahallesi halkından (merhume)Fatma ARIKOĞLU’nun eşi Erdem,Volkan ARIKOĞLU ve Nurdan BAYHAN’nın babaları Hakan BAYHAN’nın kayınpederi; METİN ARIKOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Merkez mezarlığna defnedilecektir.

 

 

4-Mudurnu ilçesi Pelitözü köyü halkından, Seher SARIBAYIR’ın eşi,Hatice BOZKURT,Sibel KOCADAŞ,Fatma SARIBAYIR ÇELİK,Serkan ve Selcan SARIBAYIR’ın babaları; MUSTAFA SARIBAYIR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Pelitözü köyü köy camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Pelitözü köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

5-Ovadüzü mahallesi sakinlerinden Raise YAMAN’ın eşi İbrahim,Ziya YAMAN ve Rahime KAYA’nın babaları HASAN YAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ovadüzü mahalle camiinde kılınacak cuma ve öğle namazı sonrası Ovadüzü mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

6-Kıbrısçık ilçesi Borucak köyü halkından Güllü ALTUNKESEN ve Ali ALTUNKESEN’in kızı; Muammer,Hamza ALTUNKESEN’in kardeşi,Deniz EZGİ ve Nejat EZGİ’nin anneleri; FATMA ÖZTURAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak cuma ve öğle namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4 yorum yapılmış
  • BlentYldrm
    19 Nisan 2019 • 01:04
    Allah rahmet eylesin.Mekanlari cümlesinin cennet olsun.Cumlesinin ailesine bilhassa rahmetli Metin Arikoglunun ailesinede başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  • Metinmuglafethiye
    19 Nisan 2019 • 06:32
    Orhan kapoglu abimize allahdan rahmet niyaz ederim mekanı cennet olsun
  • Metin
    19 Nisan 2019 • 06:34
    Tüm ölenlete bolulu olarak allahrahmet eylesin
  • Ayselkmez
    19 Nisan 2019 • 06:23
    Seben'de ilkokul arkadaşım Metin Arıkoğlu'nun vefatına çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sağlıklı ömürler ve sabırlar diliyorum...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.