VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

17 Nisan 2019

..............................

Bolu Valiliği, Bolu Merkez Güney Felakettin Köyünde gerçekleştirilen 'kaçak kazı' ile ilgili açıklama yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Valiliğimizin kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 14.04.2019 günü, ilimiz Merkez İlçe Güney Felakettin Köyünde gerçekleştirilen bir operasyon neticesinde “kaçak kazı” yapan 14 şahıs yakalanarak kazıda kullandıkları malzemelerle birlikte adlî makamlara teslim edilmiştir. Aynı makamlar tarafından gerekli işlem ve tahkikatlar hassas bir şekilde sürdürülmektedir.

Bazı internet sitelerinde, kaçak kazı olayında yakalanan şahıslardan bir tanesinin “Cumhurbaşkanlığı görevlisi, tarihi eser kaçakçılığından gözaltına alındı” ve “……. Saray Müdürü ….. Bolu’da tarihi eser kaçakçılığından yakalandı” şeklinde ASILSIZ HABERLER GEÇTİĞİ görülmüştür. BU HABERLER TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR.

Böyle bir haberin Cumhurbaşkanlığı yüksek makamını yıpratmak amacıyla yapılmış olabileceği değerlendirilerek, iş bu basın açıklamasına zaruret hâsıl olmuştur.

Kaçak kazı olayında yakalanan şahıslardan hiçbirisi Cumhurbaşkanlığı veya ….. Saray ……. çalışanı değildir. Yasal olarak konu adlî makamlara intikal ettiği için daha fazla detaya girilmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

2 yorum yapılmış
  • celal
    17 Nisan 2019 • 12:25
    çevir gazı yanmasın cevir cevir ;) laf canbaz lığı para bitti hazine definelere geldi sıra ;)
  • bolulu
    17 Nisan 2019 • 23:34
    Yani o verilen isimler yalan oldu öylemi. Anladıgım devletin eli var bu iste birde defineyi çıkarmııslar diye söyleniyor. Türkiyede adalet yok bunu birkez daha anladım. O isimleri yazan haber yapanlara nasıl bir yaptırım yapilcak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.