VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ VAHŞET...

17 Nisan 2019

....................


Bolu'da akıl almaz bir vahşet yaşandı. Tabaklar Mahallesi'nde sokak kedilerini besleyen Nalan Tombul ayakları kesilmiş kedileri görünce büyük şok yaşadı. 

Köroğlu Gazetesi'nden Ömer Çetinaslan'ın haberine göre, Tabaklar Mahallesinde sokak kedilerini besleyen Nalan Tombul, her sabah olduğu gibi bu sabah da kedileri beslemek için geldiği metruk binanın bahçesinde ölü bir kedi olduğunu fark etti. Kedinin arka ayaklarının kesildiğini gören mahalleli vahşete isyan etti.

VATANDAŞ VAHŞETE TEPKİ GÖSTERDİ

Sokak kedilerini besleyen Nalan Tombul, “Bugün sabah geldiğimde kedinin ayaklarını kesip bahçeye attıkları fark ettim. Lütfen kim yaptıysa çıksın. Başka kedilerin başına gelmesin. Başka hayvanların başına gelmesin. Kediye çok üzüldüm. Bunu yapanların peşini bırakmayacağım” diye konuştu.

Ayrıca mahallede bulunan metruk yapıda kaçak kazı yapıldığını belirten Nalan Tombul,  “İçeride 15 metrelik kuyu var buraya bir çocuk düşerse sesini kim duyacak” diyerek yetkilerinin konuyla ilgilenmesini istedi.

 

  • AKIL ALMAZ VAHŞET...
  • AKIL ALMAZ VAHŞET...
3 yorum yapılmış
  • acilbulunsun
    17 Nisan 2019 • 07:29
    bu vahşeti yapan her kim yada kimlerse bugün hayvanlara zarar verenler yarın insanlara zarar vermeye başlayacaklardır vahşetin hayvanı insanı olmaz can sonucunda mobese kayıtları incelensin ve bunların sorumluları derhal bulunsun geç kalınmadan daha ilerisi felaktler yaşanmadan yetkililere sesleniyoruz !
  • ALLAHiMbelasinsiniversinbunuyapanin
    17 Nisan 2019 • 09:58
    Bunlar insan olamaz insallah bize bi dekkelirde el ayak nasil keslir bir deneriz o aciyida kendisi ceker hayvana saygisi olmayan insana kesinlike saygisi yoktur
  • ilker
    18 Nisan 2019 • 00:59
    Bu canilere diyecek laf kalmadı artık.hayvan hakları yasası artık tam çıksın.bu pislikler en ağır şekilde cezalarını bulsun.bunca masum hayvana yapılan eziyetler cezasız kalmasın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.