VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN STADYUMLA İLGİLİ KONUŞTU

17 Nisan 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, stadyumla ilgili olarak, "Boluspor yönetiminde Oktay Ercan gibi bu işlere çok kafa yoran insanlarımız var. Bunu biz sponsorla çözeceğimiz kanaatindeyim. Hızlı bir şekilde biz stadın geri kalan mülkiyetiyle ilgili sorunu çözmemiz gerekiyor, Gençlik Spor yetkilileri de buna sıcak bakıyor" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin en önemli projelerinden stadyumun yeniden yapılmasıyla ilgili olarak Bolu Belediye Başkanı Tanu Özcan Boluspor Dergisine konuştu. Özcan, "Biz ilk etapta Gençlik Spor Bakanlığı ile görüşeceğiz ve Gençlik İl Müdürlüğü’ne Karaçayır’da bir yer tahsis edeceğiz, bunu çözeriz diyorum, çünkü onların da lehine. Zaten Karaçayır'da yeni kapalı spor salonumuz yapılmıştı. Eskisini sadece çok amaçlı bir salon gibi kullanır olduk. Bir de amatör sporcularımız burayı kullanıyordu. Boluspor için bu stadın yanına bir otel yapıp, orada da 1000 kişilik çok amaçlı bir salon yapacağımızı da söylemiştik, ayrıca işyerleri de olacak, otoparkı ve dükkanları olacak, 24 saat aktif bir merkez olacak. Dolayısıyla burada bizim çözmemiz gereken hemen bakanlıkla görüşüp takas konusunu halletmemiz gerekiyor" diye konuştu. 

"SPONSORLA ÇÖZECEĞİZ"
"Karaçayır’da kapalı spor salonumuzun yanında belediyemize ait yerimiz var, uygun bir kısmını onlara verip bu işi çözeriz ve bunun için hemen girişimlere başlayacağım. Devlet aslında bir miktar katkı da veriyor, ancak biz devletin katkısına güvenerek bu vaadi vermiş değiliz. Boluspor yönetiminde Oktay Ercan gibi bu işlere çok kafa yoran insanlarımız var. Bunu biz sponsorla çözeceğimiz kanaatindeyim. Hızlı bir şekilde biz stadın geri kalan mülkiyetiyle ilgili sorunu çözmemiz gerekiyor, Gençlik Spor yetkilileri de buna sıcak bakıyor."

MİLLET BAHÇESİ İÇİN BAŞKA YER GÖSTERİRİZ, DESTEK VERİRLERSE ÖPÜP BAŞIMIZA KOYARIZ

Cumhurbaşkanımız stadın yerinin millet bahçesi olacağını söylemişti?
"Yerle ilgili bir sıkıntı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımıza burada söylettiler, diğer aday, burayı millet bahçesi olarak yapılacağını söylettiler. Biz millet bahçesi olarak daha uygun yerler, daha güzel yerler gösteririz. Sayın Cumhurbaşkanımız belediyemize millet bahçesi yapmak için katkı vermek isterse biz öpüp başımızın üzerine koyarız ama dediğim gibi stadyumu mevcut yerine yapılması konusunun çok doğru olduğunu, vatandaşımızdan, taraftarlarımızdan, esnafımızdan gelen destek tepkileriyle doğru karar aldığımızı görmüş olduk."

6 yorum yapılmış
  • SinanAkyar
    17 Nisan 2019 • 03:51
    Başkan stat yum işi rant işi real projeler le bismillah desen
  • Sumerli
    17 Nisan 2019 • 04:20
    Sosyal donatılar yerine halka iş aş projelerine destek verin vatandaşın top sahasından önce ise ihtiyacı var istihtam için proje geliştiri iş kurmak isteyene yardım ci olun
  • VizyonsuzCeHaPe
    17 Nisan 2019 • 07:10
    Ağır Vizyonsuzluk örneği. Fatih Metin'in ne önemli vaadlerinden biride stadyumu kalabalık merkezden taşıyıp Karaçayırı spor merkezi haline getirmekti. Ayrıca UEFA Standartlarında Kozalak şeklinde milli maçların bile oynanacağı Bolu'ya binlerce taraftar çekecek Kozalak Arena projesiydi. Ayrıca eski stadyum alanı büyük bir gürültü ve araç trafiğinden kurtulacaktı. İşte cehape zihniyeti; düdük gibi alana stadyum yapmakla kararlı. İhsaniye Mahallesi
  • Cemsar
    17 Nisan 2019 • 12:06
    Karaçayırda unca geniş yer varken niye daracık yere stad yapılmak isteniyor. Bence bu iş halka sorulsun çoğunluk nereye isterse oraya yapalım. Destek bekliyorum.
  • boluluhakan
    17 Nisan 2019 • 21:43
    kapalı stadyum eskıdı bencede onu yıkıp ve de eskı stadyumuda yıkım 14 bı kısılık degıl 25 bın kısılık bır stadyum yapılsın yerıne yerı guzel uzak yere tasıyıp ne olacak sankı karacayır orası doldu zaten bence yene eskı yerıne yapılmalı pazar yerınınınde cekı duzene verılmesı gerekır ......
  • zbolulu
    18 Nisan 2019 • 03:28
    her dönemin adamı çarıkcı başkan yardımcısı olursa şaşmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.