VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİLMLERİ ARATMAYAN DEFİNE OPERASYONU

16 Nisan 2019

........................

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 TIR'la getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı. Gözaltına alınan şahısların arasında, Ankara'da görevli üst düzey bakanlık görevlisi, üst düzey askeri ve emniyet teşkilatı görevlilerinin de olduğu belirtildi. Define operasyonunda tutuklanan 5 kişi arasında Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Keskin, Ankara Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nda görevli Albay Kadri Yörür'ün de bulunduğu öğrenildi. Tutuklanan diğer kişiler ise Hasan Karagöz, Faruk Erol ve Hasan Sezer Çelebi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiy göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Mudurnu ilçesine bağlı Güney Felakettin Köyü'nde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 TIR üzerinde getirdikleri iş makineleri ile kaçak kazı yapan 14 şüpheli suçüstü yakalandı. 

5 KİŞİ TUTUKLANDI
Şüpheliler Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Kazıda kullanıldığı tespit edilen iş makineleri ve TIR'lar ile çeşitli malzemelere el konuldu. Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı savcılık işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, H.S.Ç, K.Y, M.K, F.E, H.A.K, H.K, H.K. ve S.Ö. tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Keskin, Ankara Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nda görevli Albay Kadri Yörür, Hasan Karagöz, Faruk Erol ve Hasan Sezer Çelebi tutuklandı. 

3 yorum yapılmış
  • hazinedar
    16 Nisan 2019 • 14:02
    bulmuşlar mı bari bu kadar hazırlıklı geldiklerine göre var demekki bişeyler
  • serdarsar
    17 Nisan 2019 • 00:42
    bilinçli bir operasyon üst düzey yetkililer var deniyor ama oraya olay yerini çekerler kimsede şüphelenmez albay var deniyor 3 kişie asker kıyafeti giydirsen köylüde şüphelenmez bu işte başka bişey var operasyonu heba etmişler
  • Abdullah
    17 Nisan 2019 • 09:21
    Güney Felakettin köyü Mudurnuya değil Bolu merkeze bağlı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.