VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZCAN'A GİZLİ ZİYARET

16 Nisan 2019

........................

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Cuma günü gizlice geldiği Bolu’da Başkan Tanju Özcan’la yemekte biraraya geldi.

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Ankara’ya giderken Başkan Tanju Özcan ile görüşmek için Bolu’ya uğradı. Karacasu Beldesi’nde bulunan bir otele arka kapıdan sokulan Kılıçdaroğlu, Başkan Özcan ile yemek yiyerek seçim sonucunu değerlendirdi.

Basından ve partililerden gizlenen buluşmada, 1 saat boyunca Bolu’da kalan Kılıçdaroğlu, Özcan’ı seçim başarısından dolayı tebrik etti. Ayrıca, konuşmada Başkan Özcan’ın Suriyelilerle ilgili açıklamaları ve aldığı kararlar da gündeme geldi. Özcan, Genel Merkez düzeyinde bazı partililerin kendisine ‘faşist’ demesini de eleştirerek, halkın kendisine hak verdiğinin seçimlerde belli olduğunu söylediğide gelen bilgiler arasında.

1 yorum yapılmış
  • Aydn
    16 Nisan 2019 • 23:15
    Gizli gelecek tabiki adam istenmediğini biliyor. Yoksa Tanju beyinde işlerini ve oyunu düşürür.Artık chp den bir gitse de chp yide başta görsek.Gitmediği sürece kendi seçmeni bile oy vermiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.