VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEPLASMANDA LİDERE ÇELME

13 Nisan 2019

....................................................

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan Boluspor penaltı kaçırdığı maçtan 1 puanla ayrıldı.

Kırmızı beyazlılar sahaya Gökhan, Umut, İshak, Ufuk, Mutlu, Dimov, Guido, Batuhan, Hayrullah, Ümit, Mustafa onbiri ile çıktı.

 Karşılaşmaya iki ekipte kontrollü başladı. Denizlispor'un baskı kurma isteğine aynı taleple karşılık veren ekibimiz rakip kalede fazla etkili olamasa da ilk devrede Mustafa Durak'ın bir şutu Batuhan'ın da bir kafa şutu kayıtlara geçen en etkili pozisyonlar olarak geçti. Ev sahibi ekipte zaman zaman Boluspor kalesinde etkili olsa da temsilcimiz rakibine gol şansı vermedi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İSHAK PENALTI KAÇIRDI

İkinci yarıya iki takımda daha hareketli başlarken Boluspor 57. dakikada Guido'nun ceza sahasında düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen İshak topu kaleci Stachowiak'a nişanlayınca Boluspor öne geçme şansını kullanamadı.

Boluspor'un penaltı kaçırmasının ardından ev sahibi ekip sonraki bölümde biraz daha etkili gözükse de Boluspor savunması hata yapmadı.

KALEYİ DİREK KORUDU

Maçın 74'üncü dakikasında ceza sahası çizgisi üstünde İshak sert vurdu. Kaleci Stachowiak yine Boluspor'a öne geçme şansını vermedi. Bu dakikadan sonra Boluspor'da önce Mutlu-Billal Sebaihi ve daha sonra Batuhan Özgür Can değişikliği yapıldı. 81'inci dakikada Denizlispor adına Kerem Can'ın vuruşu direkten dışarı gitti. 

LİDERE ÇELME

Maçın son bölümlerinde ev sahibi ekip baskısını arttırırken bu pozisyonlarda kalecimiz Gökhan değirmenci önemli kurtarışları ile dikkat çekti. Maçın kalan bölümlerinde gol sesi çıkmayınca ekibimiz Lider Denizli ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Boluspor bu sonuçla puanını 43 yaparken Denizlispor şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybetti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.