VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O OTOMOBİLİN SAHİBİ BELLİ OLDU

13 Nisan 2019

....................

Atatürk Havaalanı'nın uçuşlara kapatılmasının ardından havaalanı otoparkında unutulan 14 BY 685 plakalı lüks otomobilin  FETÖ firarisi müteahhit Yıldırım Yılmaz'a ait olduğu ortaya çıktı. Aracın 2015 yılından bu yana orada olduğu belirtildi. Şahsın aracı otoparka bırakarak yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Bir süre önce uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanının TAV tarafından işletilen 4 katlı 7 bin araç kapasiteli otoparkıda kapatıldı. Otoparkın kapatılmasıyla birlikte otoparkta bazı lüks araçların unutulduğu belirlendi. Lüks araçlar içinde ki Bolu plakalı lüks araç dikkat çekti. 14 BY 685 plakalı lüks otomobilin, Bolulu bir sürücüye ait olduğu öğrenilen otomobilin sahibini aranmaya başlandı. 

Yapılan araştırmalar sonrasında 14 BY 685 plakalı otomobilin Baran Yapı'da müteahhit olarak çalışan ve FETÖ'den araması bulunan Yıldıırm Yılmaz'a ait olduğu ortaya çıktı. Otomobilin 2015 yılından bu yana orada olduğu belirtildi. Yıldırım'ın otomobili park ettikten sonra yurtdışın kaçtığı ifade edildi. 

1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    13 Nisan 2019 • 10:55
    Bolu belediyesi otoparkindada var beyaz lux mercedes kirden araba griye dönmüş kim bilir o arabada hangi firarinin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.