VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

13 Nisan 2019

..........................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yapılan yerel seçimlerin ardından görevlerine başlayan Bolu Merkezdeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlara, hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Ümit, bir ekip olarak iyi işler yapacaklarına inandıklarını kaydetti.

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında, muhtarlara yönelik güvenlik toplantısı düzenlendi.  Toplantıya Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik,  bazı daire müdürleri ve ilimiz merkezindeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının başında muhtarları tebrik eden Vali Ahmet Ümit, “Girdiğiniz seçimi kazandınız. Bu bir bayrak yarışı. Artık sizlerin çok önemli sorumlulukları var. Bu saatten sonra sizlerle bir ekip olarak insanlarımıza hizmet edeceğiz” dedi. Toplantıda muhtarların dikkat etmeleri gerektiği konuları da sıralayan Bolu Valisi Ahmet Ümit, muhtarların ulaşılabilir olmasından, alacakları hizmet içi eğitimlere kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Toplantıda ayrıca muhtarlar da yaşadıkları sorunları ve taleplerini de Vali Ümit’e ilettiler. Köylerde veya mahallelerde hizmet yürüten kamu kurumlarının muhtarlarımızla da işbirliği ve irtibat içinde olmalarını istedi. Vali Ümit iletilen taleplerin takipçisi olacağını söyleyerek, muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

 

1 yorum yapılmış
  • idem
    14 Nisan 2019 • 02:21
    Sayın vali,acaba hükümetin büyük şehir sınırları içinde kalan tüm muhtarlıkları kaldırmak için çalışma yaptığını sizi dinlemeye gelen muhtarlara da anlattınız mı? Muhtar maaşları sisteme ağır geldiği için tasarrufa gidilirken,acaba SGK'nın bütçesinden bu kadar mültecinin hastane ve ilaç masrafları bu millete ve devlete yük olmuyor mu? Büyükşehir sınırları içinde 17 bin muhtar bundan etkilenecek.17 bin muhtarın maaşıyla tasarruf edenlerin SGK ya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.