VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

50 YILLIK MUHTAR 1 OYLA SEÇİLDİ

11 Nisan 2019

..................

Bolu'nun Göynük ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 50 yıldır muhtarlık yapan Halit İlhan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtarlığı, bir oy farkla da olsa kazanmanın sevincini yaşıyor. İlhan, "Şimdiye kadar bana taş atanlara çikolata attım, atmaya da devam edeceğim. Herkesi iyi gördüm, her şeyi alttan aldım. Bundan dolayı kazandım" dedi. 

Çamlıca köyünde yaşayan 74 yaşındaki Halit İlhan, 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde muhtarlık için 2 adayla yarıştı. Köydeki 134 seçmenden 41'inin oyunu alan İlhan, 40 oy alan en yakın rakibinin önünde ipi göğüsledi.  Evli ve 3 çocuk babası olan Halit İlhan, 20 yaşında askere gittiğini, 22 yaşında evlendiğini, yarım asırdır da muhtarlık yaptığını söyledi. 

"TAŞ ATANLARA ÇİKOLATA ATTIM"
İlhan, "Şimdiye kadar bana taş atanlara çikolata attım, atmaya da devam edeceğim. Herkesi iyi gördüm, her şeyi alttan aldım. Bundan dolayı kazandım." diye konuştu.

"100 YILLIK ÇINAR AĞACI GİBİYİM, YIKILMADIM"

İlhan, köyde üç mahallede 134 seçmenin olduğunu anımsatarak, "Diğer adayların biri bu mahalleden, diğeri bir başka mahalleden. Oyların sayılmaya başladığı sırada ben sandıkların başında durmadım bile. Kazandığımı bile bilemedim. Evdeydim 'kazandın, hayırlı olsun' dediler. Ben zaten muhtarım, çok sevinmedim. Köyde yaklaşık 100 yıllık bir çınar ağacı var. Ben onun gibiyim, yıkılmadık. İtiraz ettiler, Seçim Kurulu itirazı reddetti." ifadelerini kullandı.
Muhtarlıktan aldığı maaşı köy için harcadığına değinen İlhan, köyde yapılacak çok iş olduğunu, bu süreçte de bunları tamamlamak için çalışacağını kaydetti. Hediye İlhan da eşinin yeniden muhtar seçilmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 

  • 50 YILLIK MUHTAR 1 OYLA SEÇİLDİ
  • 50 YILLIK MUHTAR 1 OYLA SEÇİLDİ
  • 50 YILLIK MUHTAR 1 OYLA SEÇİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.