VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA...

10 Nisan 2019

......................

​​​​​​​Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 174’üncü kuruluş yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da törenlerle kutlandı. Bolu Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, "Teşkilatımız toplumun dirlik, düzen, huzur ve güvenliğini sağlama, kanun hakimiyeti ile devlet otoritesini devam ettirme gibi bir çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir" dedi. 

Bolu’da polis teşkilatının kuruluşunun yıldönümü kutlamaları Anıt Park'ta bulunan Atatürk anıtında İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın, çelenk sunumuyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Bolu Belediyesi Bandosu, “Polis Marşını” seslendirdi. Törenlere Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Bolu Belediye Başkan vekili Mansur Şen, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı,  CHP İl Başkanı Kazım Karsu, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, ,emniyet müdür yardımcıları, kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

HEDEFİMİZ BOLU HALKINA EN İYİ HİZMETİ VERMEKTİR

Bolu Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan,  "Türk polisi, milletiyle kurduğu gönül bağının kodlarını yine kendi milli ve manevi değerlerinden, iki aşıra yaklaşan tecrübesinden ve yüreğindeki samimiyet ve insanlıktan almaktadır. Kurulduğu ilk günden bu güne kadar asla azalmayan, bilakis artan  sorumluluğunun bütün gereklerini, değişmeyen bir fedakarlık hissiyle bugüne  kadar yerine getirmiş olan bu güzide kurum, kimi dönemlerde tahribata maruz  kalsa da tarihimizde yaşadığımız buhranlı dönemlerin hepsinde, milletimizin huzur ve güven kaynağı olabilmeyi daima başarmış olup, gelecekte de aynıçizgide yürümeye devam edecektir. Bu güne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarla görev yapmaktan gurur duyduğumuz Bolu'muza ve Bolu Halkına en iyi hizmeti vermeyi hedeflemiş bulunmaktayız" ifadelerini kullandı. 

  • TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA...
  • TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA...
  • TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.