VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLK ZİYARET BOLUSPOR'DAN

8 Nisan 2019

.............................


Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan'a ilk ziyaret Boluspor Yönetim Kurulu tarafından yapıldı. Özcan, "Boluspor'a bundan sonra da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Bolu Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, “Bana göre şanslı bir döneme giriyoruz. Bu konuda da böyle bir Başkan’a sahip olmak bizim için de iyi oldu.  Alaaddin Başkanımız da 15 yıl boyunca bizlerin yanında oldu.  İnşallah bundan sonra Sayın Başkanım ile beraber, kongremiz var, gelecek başkan ile beraber yol yürüyeceğiz. Bir stat projeleri var. Bu konuda da zaten Tanju Başkanım açıklamayı kendisi yapmıştı. Belki bu konuda da Bolumuz ve Bolusporumuz iyi bir yol kateder.  Ben kendisine bundan sonra başarı diliyorum.” dedi.

"BOLUSPOR HEPİMİZİN KULÜBÜ"
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İnşallah, Allah nasip ederse, seçim döneminde verdiğimiz sözleri tutabilmenin heyecanıyla başladık. Cuma günü görevi devraldık. Bugün ilk mesai günümüz. Başkanımın söylediği gibi ilk randevumuzu da Boluspor Kulübü’ne vermek istedik. Sizleri burada görmekten mutlu oldum. Ben birçok yerde söyledim. Diğer başkanlarımızdan, Kulüp Başkanı olarak da hizmet edenler oldu geçmişte. Boluspor’a, herkes bir  katkı sunmaya çalıştı. Bundan dolayı öncelikle başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Belki benim onlardan bir farkım şu; ben gerçekten Boluspor taraftarı olarak geldim bugünlere. Necip Başkan’ın da dediği gibi biz top toplayıcı çocuk da olduk statta. 60. dakikada, eskiden maratonda kapılar açılırdı, altmışıncı dakikadan sonra bilet alamadığımız için orada bekleyenler arasındaydık. Deplasmanlarda o sıkıntılı dönemleri çok iyi bilen insanlarız. Dolayısıyla Boluspor’a, artan şekilde desteğimizi vereceğiz hep birlikte. Hepimizin kulübü Boluspor" diye konuştu. 

  • İLK ZİYARET BOLUSPOR'DAN
  • İLK ZİYARET BOLUSPOR'DAN
  • İLK ZİYARET BOLUSPOR'DAN
2 yorum yapılmış
  • Mustafa
    8 Nisan 2019 • 13:36
    "Abisinin" park edeceği yerleri iyi bilir
  • 8 Nisan 2019 • 14:41
    Umarim bu destekler silsilesi sahislara degil de "Bolu" icin olur ! Guveniyoruz size Tanju Baskan...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.