VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN SIRA DIŞI KUTLAMA

8 Nisan 2019

.......................

Bolu'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binası önüne kavga ihbarına giden polis ekipleri binada açılan dev Türk bayrağı ve konfetilerle karşılandı. Ülkücü gençler kavgaya müdahale için aracından hızla inen polislerin gününü kutlayarak birlikte pasta kestiler.

Emniyet Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Ülkü Ocakları İl Başkanlığı polislerin gününü ilginç bir yöntemle kutladı. İzzet Baysal Caddesi önünde toplanan bir grup karşılıklı slogan attıktan sonra senaryo gereği kavga etmeye başladı. Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül'de 155'i arayarak binanın önünde kavga olduğu ihbarında bulundu. Trafiğe kapalı alandan olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale etmek için hızla aracından indikten sonra binadan dev Türk bayrağı açılarak konfetiler patlatıldı.

"HER DAİM POLİSİMİZİN YANINDAYIZ"

Polisler bir anda neye uğradığını şaşırırken Başkan Akgül, sarıldığı polislerin gününü kutladı. Akgül, "Milliyetçi, ülkücü gençlerin hareketi olarak polisimizin bu kutlu gününde her daim yanında olduğumuzu, ülkücü gençlerin polisi üzmeyeceğini, her daim mutlu edeceğini belirtmek adına tüm Türkiye'de görev yapan polis arkadaşlarımızın gününü kutluyorum" diye konuştu.
Ülkücüler, birlikte pasta kestikleri polislerin gününü kutladılar.

  • ÜLKÜCÜLERDEN SIRA DIŞI KUTLAMA
  • ÜLKÜCÜLERDEN SIRA DIŞI KUTLAMA
  • ÜLKÜCÜLERDEN SIRA DIŞI KUTLAMA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.