VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN NE KADAR MAAŞ ALACAK?

3 Nisan 2019

.......................

Bolu Belediye Başkanı olarak seçilen Tanju Özcan'ın ne kadar maaş alacağı merak konusuydu. İllerin ülke nüfusuna oranına göre hesaplanan maaşlardan Tanju Özcan'ın alacağı aylık maaş 14 bin 215 TL olacak.

31 Mart Pazar Günü Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. El değiştiren şehirler, büyükşehirlerdeki sürprizler ve demokrasiyi sonuna kadar hissettiren haritadaki renklerle Türkiye farklı bir seçim yaşadı. Bolu'da da 15 yıldır AK Parti'de olan Bolu Belediyesi Bolu'nun en önemli siyasetçilerinden Tanju Özcan'la CHP'ye geçti.

TANJU ÖZCAN AYLIK 14 BİN 215 TL MAAŞ ALACAK

Tanju Özcan seçimleri kazanmasıyla bugün mazabatasını da alarak resmi olarak Bolu'nun yeni belediye başkanı oldu. Her meslekte olduğu gibi verilen emeğin maddi bir karşılığı var. Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan'ın ne kadar maaş alacağını sizler için araştırdık. İllerin ülke nüfusuna oranına göre hesaplanan maaşlardan Tanju Özcan'ın alacağı aylık maaşın 14 bin 215 TL olacağı öğrenildi.

Giresun, Isparta, Yozgat, Aksaray, Edirne, Muş, Düzce, Kastamonu, Uşak, Niğde, Kırklareli, Bitlis, Rize, Amasya, Siirt, Nevşehir, Kars, Kırıkkale, Hakkari, Bingöl, Burdur, Yalova ve Karaman'ın belediye başkanları da nüfustaki paylarına göre Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibi 14 bin 214 TL maaş alacaklar.

Nüfusu 2 milyondan fazla olan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Şanlıurfa ve Gaziantep'in belediye başkanları 24 bin 68 TL maaş alacaklar.

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    3 Nisan 2019 • 10:24
    Tanju Özcan'a çağrımdır. Yorumu görenlerin Tanju beye bildirmelerini rica ederim. Milletvekili zamanında Mal varlığını açıklaması için Aladdin'e baskı uyguluyordunuz. Lütfen göreve başlamadan önce olması gerektiği gibi sizin ve 1.derece ailenizin MAKVARLIĞI'NI kamuoyuna AÇIKLAYIN! Aladdinde görev sonu itibariyle aynı erdemi bekliyoruz.
  • OkanBaysal
    4 Nisan 2019 • 04:10
    Tanju Özcan'ın mal varlığı Bolu'dur..Bolu onun her şeydir..
  • Yusufkrolu
    5 Nisan 2019 • 08:03
    Yokyaaaa.
  • Muhammed
    21 Mart 2022 • 14:26
    ALLAH VAR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.