VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY BAŞARDIK"

2 Nisan 2019

....................

Bolu Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Tanju Özcan, "Biz bu kadar oyu CHP seçmeninden ve İYİ Parti seçmeninden almadık. AK Parti seçmeninden de MHP seçmeninden de Ülkücü kardeşlerimizden de Saadet Partisi seçmeninden de aldık. Yani kim varsa sağ olsun bize destek verdiler." dedi.

 

Millet İttifakı'nın Bolu Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan CHP'li Tanju Özcan, resmi olmayan sonuçlara göre Bolu Belediye Başkanı olarak seçildi. Özcan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. İlk olarak CHP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı olarak planlanan program çok sayıda partilinin katılımı nedeniyle salona sığmayınca Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi.

 

“OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY BAŞARDIK”

 

Yaklaşık 400 partilinin de katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tanju Özcan, "Şu konuyu baştan söyleyeyim. Gerçekten çok farklı bir seçim oldu. Türkiye'de de çok farklı seçim oldu. Bolu için şunu söyleyeyim. Kağıt üzerinde bakanlar bunun imkansız olduğunu düşündüler. 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı olarak adlandırılan ittifakın toplam oy oranının 26 bin 900'ü CHP'nindi. 10 bin kadarı da İYİ Parti'nindi. Yani toplam 37 bin civarı bir oyumuz vardı. Diğer ittifakın oy oranı 57 bindi. Ama her zaman söyledik. İttifaklar her zaman tutmaz. 2 kere 2, 4 etmez. Sonuç itibarı ile biz o 37 bini aldık 49 bine getirdik. Diğer ittifakın oyu 57 bin den 42 bine düştü. Bu yönü ile Türkiye'deki tek seçim Bolu'da yaşandı. Bunu bilmenizi istiyorum. Bunu sağladığınız için ben hepiniz ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Olağan üstü bir şey başardık hep birlikte." diye konuştu.

 

“CUMA NAMAZINDAN SONRA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YEMİN EDECEĞİZ”

 

Özcan kendi partisinden değil, diğer partilerden de oy aldıklarını ifade ederek, "Biz bu kadar oyu CHP seçmeninden ve İYİ Parti seçmeninden almadık. AK Parti seçmeninden de, MHP seçmeninden de, Ülkücü kardeşlerimizden de, Saadet Partisi seçmeninden de aldık. Yani kim varsa sağ olsun bize destek verdiler. O yüzden biz bütün Bolu'ya teşekkür ediyoruz. Tabi seçimden önce de söyledik. Biz Türkiye'nin en tarafsız belediye başkanı olacağız iddiasıyla çıktık bu yola. Bunun da gereğini yapacağız. Cuma günü cuma namazından sonra burada önce yemin edeceğiz belediye önünde söz verdiğimiz gibi. Ardından da görevi teslim alıp Bolu için hizmet etmeye başlayacağız." dedi.

 

ÖZCAN BELEDİYE ÇALIŞANLARININ MAAŞ ZAMMI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Belediye çalışanlarına maaş zammı konusunda da bilgiler veren Özcan, şöyle konuştu, "En düşük alan kimse hiçbir zaman 2 bin 200 liranın altında almayacak demiştik en başında. Bu zaten ülke genelinde verilen bir söz. Ama bunu bazıları yanlış yorumluyor. Sanki herkes 2 bin 200 lira alacakmış gibi. Belediyede biliyorsunuz üç tip işçimiz var. Belediye’nin kadrolu işçileri var. Belediye şirketinin işçileri var ki asıl yoğunluk orada. Bir de toplum yararına çalışma yani İŞKUR üzerine süreli gelen arkadaşlarımız var. Bunların hepsinin durumları ayrı. Ücretlerinde de farklılıklar var. Biz bunların farkındayız. Görevi teslim aldıktan sonra da bunun üzerine çalışacağız. Kamuoyunu da arkadaşlarımızı da bilgilendireceğiz."

  • "OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY BAŞARDIK"
  • "OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY BAŞARDIK"
3 yorum yapılmış
  • Tarkstn
    2 Nisan 2019 • 11:29
    Eyt yi unutma başkan senin meclisde konuşmalarını eyt unutmadı eyt ahde vefası var sana 2milyon eyt maltepede trt ve a.a görmezse olacağı bu eyt işte.
  • bolulu
    2 Nisan 2019 • 23:38
    Kesin çıkarır EYT yi
  • Murat
    3 Nisan 2019 • 03:11
    Başkanım aynen öyle biz oyu Chp'ye değil sana verdik.Verdiğin sözleri unutmaman dileğiyle...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.