VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 2 NİSAN SALI

2 Nisan 2019

.......................

1-Kıbrıscık ilçesi Alanhimmetler köyü halkından (Merhum) Satılmış ve Fatma GÜLER’in oğlu, (Merhum) Hakkı, Meste ve Abdurrahman GÜLER’in kardeşi, Fatma GÜLER’in eşi, Veysel ve İbrahim GÜLER’in babası, Özlem, Merve, Melike, Melisa, Melek ve MUSTAFA’nın dedeleri; MUSTAFA GÜLER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Alanhimmetler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Hayrullah TAŞ’ın eşi, İl Özel İdaresi emekli personeli Metin TAŞ ve Gülhane Askeri Hastanesi Eczacı Albay Çetin TAŞ’ın annesi, Seyhan, Sema, Beyza ve Talha’nın babaanneleri; EMİNE TAŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşçılar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Sarıcalar mahallesi halkından Yukarı Çarşı esnaflarından Zeyneti ÖREN’in eşi, Feyzullah ve Fahri ÖREN’in babaları, Aynur ve Rafiye ÖREN’in kayınpederi, Fatih, Aysun, Zeynep ve Tuğba ÖREN’in dedeleri; ALİ ÖREN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarıcalar mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Sağlık İl Müdürlüğü personeli Alaattin TİTİZ, Belediye Personeli Sadettin TİTİZ, Arçelik çalışanı Farhat TİTİZ, Hatice YILMAZ ve Fikriye EŞİ’nin babaları, Gülaydın TİTİZ’in eşi, Yeşilçele köyü kooparatifi eski başkanlarından; İSMAİL TİTİZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çobankaya köyü Kayserler mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.