VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN KURUM ZİYARETİ

2 Nisan 2019

.........................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarını yakından takip etmek amacıyla kurum ziyaretleri yapan ,Vali Ahmet Ümit’i Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretinde Müdür Bekir Koçyiğit, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ziyaretinde ilk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı inceleyen Vali Ümit, burada yetkililerden müracaatta bulunan vatandaşlara yapılan ve yapılacak olan işlemler hakkında detaylı bilgiler aldı.

MÜRACAATTA BULUNAN VATANDAŞLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Yardım talebinde bulunmak için gelen ve müracaatta bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Ahmet Ümit, alınan müracaatların hemen değerlendirilerek sonucundan vatandaşa en kısa sürede bilgi verilmesi talimatında bulundu.

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretinde odaları da tek tek gezen Vali Ümit, ilgili personellerden yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

“DEVLETİMİZİN ŞEFKAT YÜZÜ’NÜN SUNULDUĞU BİR KURUM”

Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alan Vali Ümit, “Sizler burada geleceğimizin teminatı çocuklarımız, engellilerimiz, toplumumuzun bereketi yaşlılarımız, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınları, kahraman gazilerimiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız başta olmak üzere birçok kişiye ekip halinde hizmet ediyorsunuz. Mazluma, mağdura ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin yardım elisiniz. Vatandaş eksenli çalışıyorsunuz. Hep birlikte bunun sorumluluğunda ve bilincinde olmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız koordinesinde vatandaşlarımıza yönelik çok ciddi hizmetler yürütüyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, onları rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamaktır. Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü devletimizin şefkat yüzünün vatandaşımıza sunumunun yapıldığı önemli bir kurumumuzdur. Devletimizin mağdura ve mazluma bakan en önemli pencerelerinden birisidir. Yaptığınız çalışmalardan dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

  • VALİ ÜMİT'TEN KURUM ZİYARETİ
  • VALİ ÜMİT'TEN KURUM ZİYARETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.