VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASAN UZUNOĞLU'NDAN VEDA MESAJI

1 Nisan 2019

.......................

2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen ve tekrar AK Parti’den aday gösterilen Hasan Uzunoğlu Dörtdivan’daki Belediye Başkanlığı seçimini Hamza Efe’nin kazanmasının ardından, bir mesaj yayımlayarak veda etti.

 

Demokraside seçmen iradesinin her şeyden üstün olduğuna dikkat çeken Hasan Uzunoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hemşerilerimiz, Dörtdivan’ımızın güzel insanları! Refah Partisi ile başlayan ve AK Parti ile devam eden siyasi kariyerim boyunca sizlerin desteğiyle iki dönem yani on yıl İl Genel Meclis Üyeliği, bir dönem de Belediye Başkanlığı yaptım. Bu süre boyunca kendi bilgim tecrübem ve sizlerin destekleriyle elimden geldiğince Dörtdivan’a hizmet etmeye gayret ettim.

“HAMZA EFE KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Demokraside seçmenlerin iradesi her şeyden üstündür. Belli dönemlerde yapılan seçimler seçmenlere kendilerini yönetenlere hesap sorma, tercihlerini gözden geçirme fırsatı verir. Demokrasinin bir gereği olarak yeni bir seçim yapıldı ve seçmen belediye başkanını değiştirmeyi tercih etti ve Hamza Efe kardeşimize teveccüh etti.

On beş yıl boyunca sizlerin oylarıyla her hizmete gelişimizde sizlere nasıl teşekkür etmişsem, bu seçimde de sizlerin oylarıyla göreve veda ederken sizlere teşekkür etmeyi kendime borç biliyorum. Sizlere veda ederken görev sürem boyunca istemeyerek de olsa gönlünü kırdığım her kim varsa helallik istiyorum. Ben şahsım olarak herkese hakkımı helal ediyorum.

Bu bağlamda Dörtdivan Belediye Başkanı seçilen Hamza Efe kardeşime başarılar dilerken, tüm hemşerilerime esenlikler temenni ediyorum. Hoşça kalın!”

3 yorum yapılmış
  • Veli
    1 Nisan 2019 • 13:54
    15 yıl bu 46 kromozomluyu başkan seçen 4divanlilari kınıyorum...
  • DRTDVANLI
    3 Nisan 2019 • 00:43
    DEFOL GİT.
  • hsn
    3 Nisan 2019 • 03:26
    15 senedir dörtdivan gerede yolu yapılmadı dörtdivan sanayi anlamda gelişmedi göc verdi ilçelikten cıktı nerdeyse dörtdivanın gelişmesini kimse istemedi oy almaya gelince bunu yaptık sunu yaptık bir türlü göremedik dörtdivanı bu hale sokanları ben kınıyorum...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.