VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN TEBRİK AÇIKLAMASI

1 Nisan 2019

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanlığı seçimini kazanan CHP’li aday Tanju Özcan’ı yazılı bir basın açıklaması yaparak tebrik etti.

 

Özcan’ın başkanlığının Bolu’ya hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Mahalli seçim sonuçları ülkemize milletimize hayırlı olsun. Bir kez daha demokrasimiz kazanmıştır, milletimiz siyasi iradesini özgürce ortaya koymuştur. Sonuçta Bolu’da hemşehrilerimizin desteğini alan CHP adayı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti büyük ve güçlü bir parti, Milletimizin dediği başımızın tacıdır der, eyvallah olanda hayır vardır der yoluna devam eder. Bizim ülkemiz için çocuklarımız için daha fazla çalışmaktan başka lüksümüz yok, her daim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz inşallah.

Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır.

Dün sandık başında milletimizin tercihine sahip çıkan sandık görevlilerimiz ile müşahitlerimize, okul sorumlularımıza şükranlarımı sunarım. Ayrıca 31 Mart seçim sürecinin başladığı andan itibaren dava bilinci ve büyük bir özveriyle gece gündüz Türkiye’mizin aydınlık geleceği için canı gönülden çalışan tüm teşkilatımıza, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ve Bolu Halkına teşekkür ederim.”

5 yorum yapılmış
  • Tarkstn
    1 Nisan 2019 • 16:48
    Seçimi eyt kazandı istda 2 milyon eyt herkes gördü mhp ikdidar görmedi seçimin galibi eyt oldu.
  • Veli
    1 Nisan 2019 • 13:56
    Secimden önce zillet, terörist,iş birlikçi;Secimden sonra tebrik... Tam sahibinin eniği...
  • zboluluyum
    1 Nisan 2019 • 21:34
    İSTİFAA!!!!!
  • Bolu14
    2 Nisan 2019 • 00:19
    Eyy Bolu halkı birlik beraberlik şiarımız olsun...artık bu söylemleri bırakalım..Tebrikler nezaket ifadesi..Ak parti kendi dersini çıkaracak Ankarada takipcisi olacak Reis bunları yazmıstır bir yere.....ZİRA tanju beye bu kadar anlam yüklemeyin Bolunun istikbali icin calısacak. Anlamsız beklenti olusturuyorsunuz.....
  • AliDnmez
    3 Nisan 2019 • 09:36
    Başkan istifa etmelisin Bolu nun kaybetmesi için çok çapa gösterdin kutlarım seni maffettin Bolu’yu ÖMER SAYIN kadar olamadın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.