VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

1 Nisan 2019

........................


Cumhur İttifakı'nın AK Partili Belediye Başkan adayı Fatih Metin, "Tanju Özcan beyi tebrik ediyorum ve Bolu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün Bolu Halkını sevgiyle saygıyla selamlıyorum" dedi. 


31 Mart Yerel seçimlerinde Bolu'da seçimin galibi CHP'li Tanju Özcan olurken, rakibi AK Parti adayı Fatih Metin kendine yakışır herkesi kucaklayan bir mesaj gönderdi. 
 

"ÖZCAN'I VE CHP'Yİ KUTLUYORUM"
Şu anda aldığımız sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Tanju Özcan’ın Belediye Başkanı olduğu ilan edilmiş durumda. O nedenle öncelikle Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun diyor ve Sayın Tanju Özcan’ı ve Cumhuriyet Halk Partisini tebrik ediyorum. 

"BOLU HALKININ KARARINA SAYGILIYIZ"
"Netice itibari ile bir seçim yarışı oldu ve sonuçta Bolu Halkı bir karar verdi bu karara saygılıyız…  Bolu Halkının vereceği her türlü kararın da başımızın üstünde yeri var… Dolayısıyla bundan sonraki dönemle alakalı olarak da Bolu’muza memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz çünkü hizmet etmek için bizim Belediye Başkanı olmamıza gerek yok… Ama şunu söyleyeyim  %45 oranında Cumhur ittifakına destek veren bütün kardeşlerimize bize duydukları inançtan ve güvenden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Oy vermeyen %55 i de saygıyla selamlıyorum… Ve neden oy vermediklerini de önümüzdeki dönem oturacağız konuşacağız görüşeceğiz ve inşallah tekrardan bu dengeyi değiştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz her zaman iş üstüne iş, taş üstüne taş koymak ve memleketimize hizmet etmek amacıyla çalıştık, çabaladık bundan sonra da bu böyle olacaktır. Tekrar ben Tanju Özcan beyi tebrik ediyorum ve Bolu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün Bolu Halkını sevgiyle saygıyla selamlıyorum."

"BÜTÜN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ"
"Son olarak da şunu söyleyeyim; Bu dört aylık süre boyunca, bize kapısını, gönlünü, sofrasını açan bütün Bolu Halkına şükranlarımı sunuyorum. Ve Ak Parti Teşkilatlarında, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarında,  Ülkü Ocaklarında, Ak Parti Gençlik Kollarında, Kadın Kollarında ve teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir emek sarf ettik, dört ay boyunca vatandaşımıza kendimizi, Bolu’muzla ilgili hayallerimizi, Bolu’nun geleceği ile ilgili projelerimizi anlatmaya çalıştık ama vatandaşımızın tercihi bu oldu saygıyla karşılıyoruz ve Bolu’muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz."

11 yorum yapılmış
  • Clop
    31 Mart 2019 • 15:16
    Yanarım yanarım o paralar o arabalar otobüsler hic durmadı akıp giden paralar hep boşa hep boşa bir okul yapsaydık be boluya bir proje yapaydık benim vicdanım rahat değil boşa giden bu paralara helâl etmiyorum hakkım varsa
  • Esra
    31 Mart 2019 • 18:42
    İnsanlar en cokta devlet imkanlarının yerel seçimlerde kullanılmasına tepki gösterdi bu kadar bakanın gelisinin Erdoğan'ın gelişinin ciddi maliyetleri var ülkemizin böyle sıkıntılı bir dönemden geçer iken bunların yapılması Fatih beyin aleyhine oldu keşke 14 sene önce Fatih bey belediye başkanı olsaydı cok daha vizyonlu bir insan Bolu nun yaninda olur inşallah
  • Tanerkkk
    31 Mart 2019 • 21:07
    Gelen bakanlar verdikleri sözleri tutacaklar mi göreceğiz...
  • selcuk
    31 Mart 2019 • 22:59
    Evet Bolu Halkı anlamamiş yaptığınız hizmetlere..yaa millet aptal değil işde vurur tokatı..gel belediye başkanı ol demeyle başkan olunmazmış.
  • Ahmet
    31 Mart 2019 • 23:09
    Demekki bolunun %55 terörist mis chp ye oy vermisler
  • Melungeon14
    31 Mart 2019 • 23:35
    Evet yok çay yok.miting hep masraf oldu.ne biçim müslümanız..bizim dinde israf yok..ama biz yapıyoruz.Fatih metin saygısını gösterdi.tabiki bolu için çalışmaya devam edecektir.önemli olan hizmet.iktidardasın.hükümetin içindesin.koltuğun olmasada. Yinede hükümette sözü geçen olarak bouya hizmet edecektir..
  • Aydn
    1 Nisan 2019 • 19:27
    Bolu yu chp değil Tanju Özcan kazandı,artık zamanı gelmişti, keşke kılıçdaroğlu gitse de başka biri gelse chp yi iktidarda da göreceğiz ama gitmez adam yapışmış koltuğu RTE den daha çok koltuk sevdalısı Türkiye nin baş belası
  • ttifak
    1 Nisan 2019 • 02:33
    Dünyayı ben yarattım demeyeceksin, kibirden uzak kalacaksın, arkamda RTE var yerine kendini millete anlatacaksın, insanları terörist ilan etmeyeceksin. Boluda CHP kazanmadı tek başına Tanju ÖZCAN kazandı. Sizleri tek yendi. Helal olsun adama.
  • Bolulu
    2 Nisan 2019 • 00:30
    Tanerkkk cevap: Bakanlar ne yapacak Tanju Özcan demedimi benim hükümete eyvallahım yok diye devletten gelen para yeter dedi şimdi kimler işten çıkarılacak kimler işe alınacak onca borç nasıl ödenecek işçilerede 10/40 zam yapmak lazım son iki ayda alınan 200 işçi işten çıkarlacakmı çünkü Alaattin çıkarmıştı Alaattin son zamanlarda hep tanjuya destek verdi acaba Alattinin yanlışlarını çıkaracakmı yada Tanjunun söylediği gibi Alaattin yaptıklarının devam
  • AZZMDORUDER
    2 Nisan 2019 • 01:29
    Ey yüreği güzel insan kıymetini bir kaç sene sonra ancak anlarlar şuan başka dünyadalar onlar... unutmaki boluda chp kazanmadı tunju bey kazandı aslen iyi adamdır tanju kişilik olarak severiz... fakat şuda bir gerçekki sonuçta bolu kaybetti sen değil... Bolululara sakın küsme kürkçü dükkanı açık kalsın hep... az hava alıp gene gelecekler:)))
  • Ali
    2 Nisan 2019 • 04:11
    Umarım AKP bu durumdan bir ders çıkarır. Kibir ve karalama kampanyaları sonucu budur. Yeni yönetimle Bolu çok daha iyi gelecektir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.