VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NURETTİN DOĞANAY OYUNU KULLANDI

31 Mart 2019

...............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, oyunu kullandı. Doğanay; “Sandıktan çıkacak her sonuca saygı duymak zorundayız. Milletin önüne sandığı koyduk, divana da durduk. O sandıktan çıkacak sonuç milletin hür iradesidir. O iradeye de saygı duyacağız” dedi.

 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, oyunu eşi, abisi ve kızı ile birlikte Çakmaklar Mahallesi Sosyal tesisinde kullandı.1095 numaralı sandıkta oy kullanan Doğanay, daha sonra görevlileri ile kısa süre sohbet etti. Ailesi ile birlikte oy kullanan Nurettin Doğanay’a çok sayıda partili de eşlik etti.

 

“İYİ BİR ÇALIŞMA SÜRECİ GEÇİRDİK”

 

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Doğanay; “ 128 gündür sahadayız, çalışıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde iyi bir çalışma süreci geçirdik. Bolu’da girmedik ev, sıkmadık el, dokunmadığımız insan kalmadı. Ak Parti’nin Bolu için hayal ettiklerini ve bu projelerin nasıl gerçekleşeceği noktasında Cumhurbaşkanımızın da Bolu’ya gelip bu projeleri sahiplendiğini gördük.

 

 “AK PARTİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Sonuç olarak, bu 127 günlük süreç bitti. Öncelikle kocaman Ak Parti ailesine teşekkür ediyorum. Sürecin kavgasız ve gürültüsüz geçmesine vesile olan diğer siyasi partilere ve adaylarına da teşekkür ediyorum. Çünkü Bolu’da hiçbir sıkıntı olmadan, kavgaya gürültüye mahal vermeden bir süreç geçirmiş olduk. Şuan itibariyle, biz vatandaşlık görevimizi yapmak için buradayız. Ağabeyim, yengem, eşim ve kızım ile birlikte geldik, oylarımızı kullandık.

 

“SANDIKTAN ÇIKACAK SONUÇ MİLLETİN HÜR İRADESİDİR”

 

İnşallah ben 18 yıldır Bolu halkının istikrardan yana oy kullandığı gibi bugün de yine Ak Parti’den yana, istikrardan yana, yanında iktidarıyla birlikte hareket eden bir belediye başkanına oylarını verip, akşam da zaferle sonuçlanacağına inanıyorum. Ancak, bu sandıktır, buradan çıkacak her sonuca saygı duymak zorundayız. Milletin önüne sandığı koyduk, divana da durduk. O sandıktan çıkacak sonuç milletin hür iradesidir. O iradeye de saygı duyacağız.

  • NURETTİN DOĞANAY OYUNU KULLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.