VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI

31 Mart 2019

..........................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, ailesi ile birlikte oyunu Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı.Özcan, "Bu akşam sandıklar açıldığında Bolu'nun yeni belediye başkanı olacağımı düşünüyorum"dedi.

Tanju Özcan, eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte oyunu Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi 1090 nolu sandıkta kullandı.  Sabah saatlerinde oyunu kullanacağı sandığa giden Özcan çifti, görevlilere kimliklerini gösteren belgelerini ibra ettikten sonra sırayla oylarını kullandı.

“KEŞKE ŞUNU DA YAPSAYDIK DEDİĞİMİZ BİR ŞEY KALMADI”

Oy kullanma işleminin ardından açıklamada bulunan Özcan, “Elimizden geleni yaptık. Keşke şunu da yapsaydık dediğimiz bir şey de kalmadı.  Ben gerçekten Bolu'yu seviyorum. İnşallah Bolu'muza hayırlı bir netice çıkar. Ben umutluyum. Bu akşam sandıklar açıldığında Bolu'nun yeni belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Hak eden kazansın. Şaibeli bir sonuç ortaya çıkmasın, net bir sonuç olsun. Bunları temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İSTİYORUM

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan ise "Çok iyi bir belediye başkanı olacağını biliyorum. Bizi de görmeyeceğini, ihmal edeceğini de biliyorum. Ama onun hayali, hayallerini gerçekleştirsin istiyorum" şeklinde konuştu.

Son olarak açıklamalarda bulunan Tanju Özcan'ın oğlu Can Özcan ise "Babam çok çalıştı, ben bunu hak ettiğini düşünüyorum" dedi.

  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
  • TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI
1 yorum yapılmış
  • Tarik
    31 Mart 2019 • 05:30
    Domuz yiyen laikciler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.