VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 28 MART PERŞEMBE

28 Mart 2019

...........................

1-Örencik köyü halkından Köroğlu Mahallesi sakinlerinden, Köy Hizmetlerinden emekli eski şoför hacı Fatih DÜĞEN’in eşi, Hakkı ve Cevat DÜĞEN’in anneleri, Yasin, Kenan, Zeynep, Vildan, Nuran ve Selim’in babaanneleri, MÜŞERREF DÜĞEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Balcı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası cami yanındaki mezarlığa defnedilecektir.

 

2-Sağlık Mahallesi halkından, postaneden emekli (merhum) Adem ERMİŞ’in eşi, Mustafa ERMİŞ, (merhum) Ender ERMİŞ ve Nezahat GÖREN’in anneleri; MELAHAT ERMİŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacı Mahmut Ericek caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Yaka musluklar köyü halkından, (merhum) Nazile ŞAHİN’in eşi, Tenzile, Remziye ve Hatice’nin babaları, Süleyman İLTER, Kemal AKSOY ve Hasan CAN’ın kayınpederi; SABRİ ŞAHİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Musluklar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Kıbrıscık ilçesi Taşlık köyü halkından, Mustafa, Fazlı, Erol, Bilal Ömer ve Fehminaz AYTAR’ın babaları; İSMAİL AYTAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Taşlık köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.