VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...

27 Mart 2019

.........................

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermemek için hep birlikte sağlam durmak mecburiyetindeyiz. İşte bunun için sizlerden 31 Mart'ta bir kez daha rekor destek bekliyoruz." dedi. Erdoğan mitinge gelen 20 bin kişiye 45 dakika konuştu.

Erdoğan, partisince Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti.

İLÇELERİ TEK TEK SELAMLADI
Bolu'nun tüm ilçelerini tek tek sayıp, selamlayarak konuşmasına başlayan Erdoğan, "Bir senelik hasretin ardından bizi tekrar kavuşturan Rabb'ime hamdolsun. Şurada uçsuz bucaksız Bolulu kardeşlerimi görünce, '31 Mart için Bolu kararını Allah'ın izniyle verdi' diyorum. Bu kardeşinize yine Bolu'nun misafirperverliğini yaşattınız." diye konuştu.

DURMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM
Kendilerine ümit, kalplerine sükun oldukları, güç ve millete daha iyi hizmet amacıyla cesaret verdikleri için Bolululara teşekkür eden Erdoğan, "Bugün bize bir kez daha 'Durmak yok yola devam' dediniz. Bir şey daha söylüyorum, 'Durmak yok, mücadeleye devam' ediniz. Tıpkı 24 Haziran seçimlerine olduğu gibi milletin adamına, milletin partisine ve bu davaya sahip çıktınız. Sizlere 24 Haziran seçimlerindeki yüzde 66'lık rekor desteğiniz için kalpten teşekkür ediyorum. Hepinize yolumuzu aydınlattığınız için, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ülkemizi buluşturduğunuz için şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

"DAHA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ"
Bolululara, "Siz böyle yanımızda Bolu Dağı gibi dik durdukça hiçbir fani güç bize emir, direktif veremez." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evelallah Bolu bizi böyle bağrına bastıkça hiç kimse Türkiye'ye yolundan alıkoyamaz." dedi. 

Bolu'nun, geleceğine ve istikbaline gözü gibi baktıkça hiç kimsenin milletin boynuna esaret zinciri vuramayacağını söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:
"Çünkü Bolu, milletimizin cesaret sembolüdür. Bolu, koç yiğitlerin destan yazdığı şehirdir. Bolu, ebedi ve ezeli kardeşliğimizin tapusudur. Mevla'ma, bana sizin gibi yol arkadaşları nasip ettiği için ne kadar hamdetsem azdır. Rabb'im, 1999 depreminde ağır hasar gören Bolu'nun yaralarını sizlerle el birliği içinde sarmayı nasip etti. Rabb'im bana Bolu'nun hayır dualarını nasip etti. Rabb'im bu kardeşinize Bolu ile birlikte tüm Türkiye'ye hizmet etme, sizlere hizmetkar olma şerefi nasip etti. Bu onuru, bu şerefi inşallah son nefesimize kadar büyük bir iftiharla taşıyacağız. Sizlerin desteği ve duasıyla büyük ve güçlü Türkiye yolunda çok daha emin adımlarla ilerleyeceğiz."

"SAĞLAM DURMAK ZORUNDAYIZ"
Ekonomiden teröre, ticaretten dış güvenliğe kadar Türkiye'nin bekasını ilgilendiren her meseleyi muhakkak çözüme kavuşturacaklarına değinen Erdoğan, "Esnafımızdan çiftçilerimize, işçilerimize, her kesimin derdiyle dertlenmeye, sıkıntılarına çare olmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacak daha çok koşturacak daha fazla ter dökecek ve inşallah sizlerle beraber ülkemizi 2023 hedeflerimize buluşturacağız."

 

  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
  • ERDOĞAN BİNLERCE KİŞİYE SESLENDİ...
4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    27 Mart 2019 • 07:15
    Bolu insanı gariptir.Bolu halkı ATATÜRK 'E yumurta atmış insanlardır. Pek sevmem
  • Meral
    27 Mart 2019 • 08:16
    Bolu bugün bir başka guzeldin Muhtesemdin.O ne kalabalikti öyle ,C.Başkanım Bolu muza hoşgeldin ,Sefalar getirdin, mazlumlarin umudu,kimsesizlerin kim sesizi her daim yanındayız.Bolu nun Fatihi Fatih Metin Başkan ile yola Devammmm
  • Gerek
    27 Mart 2019 • 08:56
    Nereye 20 bin kişi vardı.Alan bariyer ve tırlarla daraltılıp kalabalık gösterilmeye çalışıldı.gelenlerin çoğu lise öğrencisi.okullardan toplanıp getirilmiş.çevre köylerden gelenler ve bir o kadar sivil polis vardı. Tanju Özcan başkanlık şimdiden hayırlı olsun.
  • Yusuf
    27 Mart 2019 • 10:03
    Sen yanındamiydin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.