VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BEŞİKTAŞ YAZ KAMPINI BOLU'DA YAPACAK"

26 Mart 2019

............................

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi. Orman, Cumhur İttifakı’nın AK Parti'li Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e üzerinde isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasını hediye etti. Orman, “Beşiktaş yaz kampını inşallah Bolu'da yapacak" dedi.

Şenol Güneş'in A Milli takıma uğurlu geldiğini belirterek, " Çok başarılı maçlar çıkarttılar. Şimdi o başarıyı Şenol hoca geri gelsin de bizde yapmaya başlasın" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bolu Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi. Siyah beyazlı taraftarların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Orman, AK Parti'li Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e üzerinde isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasını hediye etti. Orman'a ayrıca dernek üyeleri tarafından atkı hediye edildi.
A Milli futbol takımının 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu ikinci maçında konuk etiği Moldova'yı 4-0 yendiği maçı değerlendiren Başkan Orman, "Güzel iki tane arka arkaya galibiyet. Moral oldu. Milli takım moral olarak biraz düşmüştü. Biraz özgüvenini kaybetmişti. Özellikle Türk kamuoyunun özgüvenini kaybetmişti. Şenol hoca uğurlu geldi. İki tane üst üste galibiyet ve iki farklı galibiyet, biri deplasmanda biri içeride. Çok başarılı maçlar çıkarttılar. Şimdi o başarıyı Şenol hoca geri gelsin de bizde yapmaya başlasın" dedi.
 

“BEŞİKTAŞ YAZ KAMPINI BOLU’DA YAPACAK”


Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesi nedeniyle yerine gelecek teknik direktörle ilgili açıklamalarda bulunan  Başkan Orman şunları söyledi, "Sezon sonu Şenol hoca milli takıma gidecek. Bu aşamada daha görüşmelere bakmadık ama değerlendirme sürecimiz başladı. Önümüzdeki haftalardan itibaren daha ağırlık kazanır ama Beşiktaş'ın Mayıs ayında bir seçimi var. Şimdi ne zaman seçim olacağını açıklayacağız. Adaylar çıkacak, adaylar kendi hocalarını söyleyecekler. Seçim bittikten sonra bu işler daha hızlanır. Etik olarak seçimden önce hoca konusunu açıklamayı etik bulmuyorum"

Bolu'nun Gerede ilçesinde geçtiğimiz yıl tesis yapılmak üzere satın alınan Esentepe Otel binasında inşaat çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Orman, "4-5 ayda bitireceğiz. Gerede tesisi yaz kampına kadar bitecek gibi görünüyor. Takımı da yaz kampına oraya getirme fikrimiz var. Yaz kampını Beşiktaş inşallah Bolu'da yapacak" diye konuştu.

  • "BEŞİKTAŞ YAZ KAMPINI BOLU'DA YAPACAK"
  • "BEŞİKTAŞ YAZ KAMPINI BOLU'DA YAPACAK"
1 yorum yapılmış
  • engin
    27 Mart 2019 • 00:24
    Oteli 3 sene önce kiraladılar. Yoksa orasıda mı satıldı. Birde Bjk kendisi ypmıyor ve işletmeyecek. Yaptırımdan kurtulmak için oteli başkasına kiraladı. Otelin bjk ile çokta alakası yok yani. Bir de yerel seçimden önce olması herkesin işine geldi. Umarım işletecek firma bitirmeden ya da işletmeye açtıktan sonra bırakıp kaçmaz!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.